Предна В момента Следва

Showbiz

Михаела Маринова ще пее за старта на Burgas Swimming open`2018

Михаела Маринова ще пее за старта на Burgas Swimming open`2018

 

Талантливата певица Михаела Маринова ще покачи настроението на почитателите на хубавата музика и водните спортове на 10 ноември от 16.30 часа в Бургас. Това ще се случи в модерната нова зала "Парк "Арена ОЗК". 

Младата българска поп звезда ще бъде специален гост изпълнител на откриването на мащабния плувен турнир Burgas Swimming open`2018.

Събитието ще събере на едно място над 600 топ плувци от страната и чужбина.

"Приятели, очаквам ви на първото издание на Burgas Swimming open`2018. Бъдете там, защото ще си изкараме много яко", призова изпълнителката от страницата си в социалната мрежа. 

Задно с нея, но като водещ на турнира, гостите ще приветства и коментаторът за "Евроспорт", Динамото в плувните спортове - Георги Чобанов. Преди по-малко от месец той отново влезе в тази роля, но по време на Световното първенство по художествена гимнастика.

Международното състезание от най-висок ранг ще се проведе в Бургас на 10 и 11 ноември. Входът е свободен.

Басейнът с олимпийски размери, отговарящ на изискванията на Международната федерация по плувни спортове и на Европейската плувна лига ще събере състезатели във възрастови групи  А, В, C и D.  Те ще имат право да участват в 4 индивидуални дисциплини и щафети. Записванията продължат до 24 октомври на телефон +359885940291.  

Главен съдия на турнира ще бъде Вили Цеков.

Организатори са СК "Акулите", "Унибетони", със специалното съдействие на Българска Федерация Плувни Спортове и Община Бургас.

За събитието можете да научите повече на страницата на Burgas Swimming open`2018 във Фйсбук:

https://www.facebook.com/BurgasSwimmingOpen/

За контакти:

Явор Ангелов

+359 88 6284115Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация