Предна В момента Следва
EMINEM HOUDINI

Showbiz

Имаш интерес в маркетинга и рекламата? Вземи участие в "Маркетирай СЕ!"

Имаш интерес в маркетинга и рекламата? Вземи участие в "Маркетирай СЕ!"

Семинар на тема маркетинг и реклама ще събере в Бургас едни от най-опитните специалисти в бранша. Събитието е озаглавено "Маркетирай СЕ!" и е насочено към всички специалисти в сферата на маркетинга, предприемачеството и онлайн продажбите. Целта на ивента е в увлекателна, интерактивна и визуална форма да анализира спецификата на маркетинговите похвати въз основа на най-добрите практики и нови тенденции. Както и да повиши уменията и знанията на участниците за онлайн продажбите посредством най-новите методи и похвати.

Пред аудиторията ще застанат едни от най-изявилите се компании и личности в бранша като в рамките на семинара ще се постараят да ни покажат своите гледни точки по описаните теми. Всеки посетител ще получи на място материали, съобразени с практическата насоченост на семинара.

Ще се състои в четири части както следва:


1. Дигитален Маркетинг - как да продаваме по-добре в социалните мрежи - тенденции, похвати, добри практики, новости и други – лектор Ангел Искрев – creative digital proof/former DDB.

2. Очи в очи с Рекламиста - достъпна ли е рекламата за моят бизнес, защо и как да я планирам?  - Петър Кесерджиев CCO Saatchi & Saatchi Sofia

3. Консултиране на рекламодатели и партньори

4. Инфлуенс Маркетинг - Що е то и има ли почва в моя бизнес?
Десислава Мишлякова | revtag.com – инфлуенсър маркетинг агенция
Николай Димов | revtag.com – инфлуенсър маркетинг агенция
Радостин Кузманов - инфлуенсър


 

Датата на провеждане на семинара "Маркетирай СЕ!" е 10-ти февруари, неделя, от 11:00-17:00ч. в Експозиционен център "Флора" Бургас.

Билети можете да закупите предварително, с плащане по банков път (25,00лв) или на място преди събитието (29,99лв).  

 

Организатор на семинара е агенция ShortCut | events & networking, които са специализирани в организирането и провеждането на събития от всякакъв характер. Повече за тях можете да научите от Facebook страницата им, или да се свържете на shortcut.networking@gmail.com.

ShortCut | events & networking са подготвили и още две събития в близко бъдеще, озаглавени "Дизайнът около теб" и "Финансирай, инвестирай, управлявай". Ще научите повече за тях първо от ефира на POWER радио.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация