Предна В момента Следва
OLIVER HELDENS, RITON TURN ME ON (APOLLO REMIX)

Showbiz

МАРИЯ МУТАФЧИЕВА С ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ В БУРГАС

МАРИЯ МУТАФЧИЕВА С ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ В БУРГАС

Мария Мутафчиева ще отбележи и в родния Бургас своя личен юбилей и своите 30 години на професионалната музикална сцена.

След изключително успешния спектакъл в напълно разпродадената зала "България" навръх рождения ѝ ден, Мери ще представи концерта "Продължавай да мечтаеш" и на 12 октомври 2023 г. (четвъртък), от 20:00 ч., в залата на Културен дом НХК, Бургас.

На сцената до нея ще бъдат момчетата от Мери Бойс Бенд, класически и рок музиканти, актьори и много приятели.

Тя споделя: "С Дома на НХК са свързани едни от най-хубавите ми години в родния Бургас, затова много се вълнувам, че именно на неговата сцена ще отбележа своя юбилей и 30 години професионална творческа дейност! Едва на 5 започнах уроци по класически балет, а година по-късно - по пиано и солфеж. И така години наред, няколко дни в седмицата - чак до дълбините на тийнейджърството, когато засвирих в групата на Математическата гимназия, а и след това доста от концертите и фестивалите, на които се изявявахме, бяха пак там – в залата на Дома на НХК. После бяхме група на Ваня Костова, засвирихме по клубове в София, създадохме Мери Бойс Бенд, първите си авторски композиции… Записахме толкова песни и албуми, изнесохме толкова концерти... Животът ми е музика! В концерт-спектакъла "Продължавай да мечтаеш" ще бъда в компанията на верни приятели. Очаквам срещата ни на 12 октомври, Бургас!"

Билети има онлайн:

в Grabo: https://grabo.bg/burgas/iubileen-kontzert-0n9ku4h

и в Ticketstation: https://ticketstation.bg/bg/e14188-maria-mutafchieva-jubilee-concert-burgas

Билети можете да си вземете и от партньорската каса на Ticketstation - магазин "На Тъмно". Адресът в Бургас е: бул. "Алеко Богориди" 16 (в безистена под радио "Power FM"),

тел: 0877 917 257

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация