Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Лятото идва в Бургас с турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”

Лятото идва в Бургас с турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”

Най-добрата бг изпълнителка, според Годишните награди на БГ РАДИО 2019, се отправя на вълнуващи срещи с публиката в общо три български града. Първата е в Античният театър в Пловдив на 9 юли. След това Мария Илиева ще зарадва феновете си в двата морски града Бургас, в Летния театър на 14 юли, и Варна – на 16 юли също в Летния театър. Кулминацията ще бъде на 22 октомври в Зала 1 на НДК, София. Любимката на публиката обещава специално и грандиозно шоу, на което ще представи най-големите си хитове, включени в албума „Всичко – най-доброто от Мария Илиева.“

„Музиката ми ще прозвучи с нови аранжименти, специално създадени от Милен Кукошаров, а групата ми е от 9 души с музикален директор Георги Янев. Подготвяме мащабна мултимедия и много изненади. Ще има гост-изпълнители, с които напоследък редовно споделям сцената, и такива, които ще направят неочаквана поява... Нямам търпение да споделя с публиката всичко това“, казва магнетичната изпълнителка.

Победителят в най-гледаното тв шоу „Като две капки вода“ Стефан Илчев ще се качи заедно с Мария Илиева на сцената на концерта й в Летния театър в Бургас на 14 юли. Бургазлията, който умело влезе в обувките на харизматичната изпълнителка и беше горещо аплодиран от нея по време на шоуто, ще бъде една от изненадите на сцената на Летния театър. „Поглеждам теб и виждам мен“ беше коментарът на Мария Илиева за виртуозното превъплъщение на Стефан Илчев в нейния образ. Поп дивата призна, че за всички сезони на „Капките“ това е най-добрата й имитация, която тя определи като зашеметяваща. Такова обещава да бъде и изпълнението на двамата артисти в Бургас. 

Билети  можете да намерите в мрежата на  https://www.eventim.bg/bg/artist/maria-ilieva--28/profile.html

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация