Предна В момента Следва
JOHN SUMMIT LA DANZA

Showbiz

Лили Иванова и група „Тангра“ идват за двудневен фест на Централния плаж в Бургас

Лили Иванова и група „Тангра“ идват за двудневен фест на Централния плаж в Бургас

Централен плаж - Бургас става арена на мегаспектакълът на Лили Иванова. Сцената ще е плажа до морето. Представлението е насрочено за 6-ти август с обещание за незабравими емоции, впечатляващи светлинни, пироефекти и качествен звук. Романтичната атмосфера на морския бряг ще бъде допълнена от най-големите хитове на звездата на родната музика.

Ден преди концерта на Лили, на 5 август, отново там излезат легендите на бг-рока. Те се завръща след четвърт век. Група "Тангра" се събира отново и ще забие най-големите си хитове - "Нашият град", "Любовта, без която не можем", "Богатство" и др. Песните ще бъдат с нови аранжименти, а освен тях публиката ще чуе и някои нови песни.

Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли и Йордан Ганчев ще нарушат 25-годишното си мълчание. С тях излизат и двама гост-музиканти - Иво Чолаков и Стефан Попов от от "Гравити Ко".

И двата концерта започват в 22.00 часа, а билетите се продават в мрежата на Eventim, "Бургас Плаза Мол", Български пощи, бензиностанции OMV и хипермаркети Технополис.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация