Предна В момента Следва
MILEY CYRUS FLOWERS (REMIX)

Showbiz

Lady B с луд купон в бар Нептун

Lady B с луд купон в бар Нептун
Очевидно доста я харесвате! Затова тя отново ще бъде с Вас на 10 и 11 април в изискания бар Нептун. А коя е тя? Сигурно вече се досетихте - това е Lady B. Тя ще се включи във вечерите, подкрепена от бенда на бар Нептун.

Бойка Ленкова Щерева (Lady B) е родена на 08.10.1979г. в град Пазарджик. Първата й изява е на 6 години в дует с баща й, който й акомпанира на китара. Седем години свири на пиано, учи солфеж и пантомима. В студио влиза на 9 г. и записва песните на любимите си изпълнители: Michael Jackson, Janet, Whitney Houston. Баща й, от който тя наследява певческия талант, се явява като нейн мениджър. Следват множество изяви в предаванията по Канал1: "Ваканция в неделя"; "Рожден ден"; конкурси и участия в Зала 1 на НДК и Универсиада.

Първите авторски песни са в модерния тогава стил на Джанет Джаксън. Записва в радио Пловдив и участва в предаването на Тома Спространов "Любопитно петолиние".
На 13 грабва наградата за най-млад изпълнител на фестивала "Микеле Меркурий" под съпровода на Вили Казасян и неговия Биг Бенд. На 14 печели "Хит минус едно".

Първият албум на Lady B Back 2 U излиза през 2002г. Вторият албум Da Bit4 бележи началото на сътрудничеството между Lady B и Рива Саунд. В този искрен и емоционален албум, без свян и скрупули Lady B споделя мисли и преживявания за живота, секса, мъжете. Прямо и откровено хип-хоп дивата разказва в песни за разочарованието и болката, яда, които е преживяла в търсене на любовта.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация