Предна В момента Следва
LANA DEL REY VIDEO GAMES

Showbiz

Кулинарна фиеста в Burgas Plaza Mall през уикенда

Кулинарна фиеста в Burgas Plaza Mall през уикенда

Мол Бургас Плаза и кулинарното издание BBC GoodFood България имат удоволствието да ви поканят на голяма Кулинарна фиеста, която ще се проведе този уикенд в търговския център.

GoodFood Кулинарна фиеста не е просто готвене на живо. Това събитие представя по атрактивен начин най-различни рецепти от кулинарното издание и показва,че е лесно да бъдат приготвени у дома.

Участие в събитието ще вземат главни готвачи и сладкари на водещи хотели и заведения, които пред всички вас ще демонстрират приготвяне на ястия по подрабни рецепти от списание GoodFood.

В специално обособена зона главни готвачи и сладкари ще изнесат истински урок по подготовка и приготвяне на ястията, като обръщат внимание на здравословните храни, различни кулинарни техники и съчетаване на разнообразни съставки.

За да бъде всичко още по-приятно, събитието ще бъде водено от Милен, водещия на сутрешното шоу Vitamin B по Power FM, който ще обяснява по достъпен и забавен начин какво се случва в демонстрационната кухня.

Посетителите на събитието ще имат възможността да дегустират приготвената на място храна, както и да се запознаят отблизо с продуктите на  различните изложители, които ще вземат участие и през двата дни.

Очакваме ви на 18-ти и 19-ти ноември /събота и неделя/ от 13ч. на партерно ниво в Мол Бургас Плаза.

Входът е свободен !Power TOP 30

 • 1
  ANNE-MARIE
  FRIENDS
 • 2
  EQUINOX
  BONES
 • 3
  SIA
  FLAMES
 • 4
  4MAGIC
  TOGETHER
 • 5
  ARIANA GRANDE
  NO TEARS LEFT TO CRY
Цялата класация