Предна В момента Следва
JOHN SUMMIT LA DANZA

Showbiz

Конкурс за домашни котки

Конкурс за домашни котки

Малки и големи котки завладяват Mall Galleria Бургас през март. Големите котки идват в търговско-развлекателния център на 13 март с изложбата на National Geographic и ще останат тук до 27 март. Изследователите на популярното научно издание, поели мисията да тръгнат по следите на неуловимите животни, са запечатали уникални кадри от тайния живот на котките по света. На бургаската публика те представят 40 фотоса, подредени в атриума на партерния етаж до магазин Carrefour.

 Да подкрепят големите котки в мола ще дойдат и по-малките им родственици. За първи път в Бургас тази събота ще се проведе конкурс за домашни котки. Конкурсът „Моят мъркащ приятел” се организира от Mall Galleria Бургас в партньорство със Съюза на фелинолозите в България и фондация "Приятелите на животните – Бургас".

  Конкурсът ще започне в 12:00 часа, а състезателите ще се конкурират в пет различни категории: за най-нежната и грациозна котанка, за най-мъжествения котарак, за най-пухкаво коте, за котето с най-интересна муцунка и за коте, което изпълнява определени команди. Единственото условие е състезателите да са на възраст над 6 месеца и да бъдат легитимирани с паспорт.

А наградите са наистина удивителни. Първите 50 регистрирани за участие в конкурса котки ще получат подарък шампоан и пудра от Фарма Вет, както и котешка тоалетна от Бентонит. Победителите във всяка категория ще получат пакет от 4 кг. котешка храна и играчка-мишка от Carrefour, шампоан и обезпаразитяваща пудра от Фарма Вет и по 5 кг. котешка тоалетна с лопатка от Бентонит.
Има и специална награда - луксозна котешка триетажна катерушка, предоставена от http://zoo-paradise.com/. Ще я получи само един участник в конкурса, като късметлията ще бъде изтеглен на случаен принцип.
 

 

 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация