Предна В момента Следва
AVA MAX SO AM I (FEAT. NCT 127)

Showbiz

Конкурс за домашни котки

Конкурс за домашни котки

Малки и големи котки завладяват Mall Galleria Бургас през март. Големите котки идват в търговско-развлекателния център на 13 март с изложбата на National Geographic и ще останат тук до 27 март. Изследователите на популярното научно издание, поели мисията да тръгнат по следите на неуловимите животни, са запечатали уникални кадри от тайния живот на котките по света. На бургаската публика те представят 40 фотоса, подредени в атриума на партерния етаж до магазин Carrefour.

 Да подкрепят големите котки в мола ще дойдат и по-малките им родственици. За първи път в Бургас тази събота ще се проведе конкурс за домашни котки. Конкурсът „Моят мъркащ приятел” се организира от Mall Galleria Бургас в партньорство със Съюза на фелинолозите в България и фондация "Приятелите на животните – Бургас".

  Конкурсът ще започне в 12:00 часа, а състезателите ще се конкурират в пет различни категории: за най-нежната и грациозна котанка, за най-мъжествения котарак, за най-пухкаво коте, за котето с най-интересна муцунка и за коте, което изпълнява определени команди. Единственото условие е състезателите да са на възраст над 6 месеца и да бъдат легитимирани с паспорт.

А наградите са наистина удивителни. Първите 50 регистрирани за участие в конкурса котки ще получат подарък шампоан и пудра от Фарма Вет, както и котешка тоалетна от Бентонит. Победителите във всяка категория ще получат пакет от 4 кг. котешка храна и играчка-мишка от Carrefour, шампоан и обезпаразитяваща пудра от Фарма Вет и по 5 кг. котешка тоалетна с лопатка от Бентонит.
Има и специална награда - луксозна котешка триетажна катерушка, предоставена от http://zoo-paradise.com/. Ще я получи само един участник в конкурса, като късметлията ще бъде изтеглен на случаен принцип.
 

 

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация