Предна В момента Следва

Showbiz

КНИГАТА „ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“ СЪБРА ТВОРБИТЕ НА ТАЛАНТЛИВИ УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

КНИГАТА „ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“ СЪБРА ТВОРБИТЕ НА ТАЛАНТЛИВИ УЧЕНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

Излезе от печат девети том на сборника „Вяра, надежда и любов за децата на България". Той бе финансиран и благословен от Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Иоаникий. Всяка година организаторите на Национален конкурс „Рождество на Спасителя“ са имали неговата подкрепа и Центърът за подкрепа на личностното развитие благодари посмъртно на тази светла личност, зарадвала много деца и ученици с награди, и благодарение на която сборниците са девет на брой.

Националният конкурс за православна поезия, проза и видеоизпълнение на стих на тема „Рождество на Спасителя“ се наложи като конкурс в Календара на Министерството на образованието и науката с мащабно участие на най-даровитите деца от страната, разделени в три възрастови групи.

Раздел “Видеоизпълнение на стих“ показа колко много вярващи и артистични православни християнчета има в България, а малките поети и писатели за поредна година сътвориха интересни произведения, най-добрите от които са поместени в този сборник.

Редактор на книгата е Атанасия Петрова - организатор и учител в ЦПЛР-Бургас, а рецензент- Пепа Ангелова- директор на ЦПЛР- Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация