Предна В момента Следва
DABABY ROCKSTAR (FEAT. RODDY RICCH)

Showbiz

Кликни и се подслади

Кликни и се подслади

Ако трябва само с няколко думи да опишем какво ще представим в тази статия, точно това ще са те: „Кликни и се подслади!

Това е призивът на нашите партньори от сладкарници  „Захаро“

Техните сладки и солени изкушения са на един клик разстояние и пристигат до Вас с доставка до адресЛесно, бързо и удобно, където и да сте, може да поръчате всичко, от което имате нужда за Вашите тържества и празници, та дори и без повод.

Новият им интуитивен сайт дава възможност сами да оформите поръчката си за торти, домашни сладки, бисквити и гризини, а от скоро и за солен мини кетъринг. Можете да изберете вида торта, кремовете и добавките, с които искате да е и директно да видите коя е най-ранната дата, на която може да получите своя шедьовър и то директно до посочен от Вас адрес.

А който иска на момента да се наслади на сладките и солени изкушения, може да посети всяка от сладкарниците на „Захаро“ в Поморие, Бургас, Несебър, Слънчев Бряг и Созопол.

Целият асортимент може да разгледате в онлайн магазина на zaharo.info

И не забравяйте - Кликни и се подслади!


Фирма „Захаро” е основана през 1991 г. в гр. Поморие с основен предмет на дейност - производство на пресни сладкарски изделия. Създадена като семейна фирма в началото на 90-те, днес, „Захаро” е успешно развиващо се предприятие с 20-годишен опит в сладкарството, в което се трудят повече от 80 души.

Стараят се да поддържат постоянен интересът на клиентите си с голямото разнообразие на продуктите, които произвеждат изцяло с ръчен труд. Асортиментът им включва торти - бутикови и за всеки ден, рула, пасти и мини пасти, тартове, сладкиши, пайове, сиропирани сладкиши, дребни сладки и бисквити, а от скоро и солен кетъринг за мероприятия. „Захаро” има изключително богат бутиков каталог, съдържащ над 1000 вида торти - сватбени, за възрастни и детски.
Екипът на "Захаро" е готов да посрещне всяка нова идея на своите клиенти с усмивка и желание да я изпълни. Колективът им съчетава опита и професионализма на дългогодишни сладкари с амбицията и творческите възможности на млади талантливи хора. Тяхна основна политика е създаването и поддържането на високо качество на продукцията на разумна цена.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация