Предна В момента Следва
2-4 FAMILY STAY *

Showbiz

Кърт Ръсел води преговори за роля в "Бързи и яростни" 7

Кърт Ръсел води преговори за роля в "Бързи и яростни" 7

 Кърт Ръсел води преговори за роля в "Бързи и яростни" 7. 62-годишният актьор може да получи роля, която първоначално била предложена на Дензъл Уошингтън, но не е известно какъв точно герой ще изиграе.
Ръсел е поредната голяма звезда, която се присъединява към филма на режисьора Джеймс Уан, след като беше потвърдено, че в него ще участва тайландският майстор по бойни изкуства Тони Джа.
Последната голяма роля на Ръсел беше във филма на Куентин Тарантино от 2007 г. "Бибрутално: Разходка смърт", след която той се оттегли от светлините на прожекторите.
Вин Дизел, който играе главния герой - Доминик Торето, и Пол Уолкър, който се превъплъщава в образа на Байън О’Конър, ще участват и в седмия филм от поредицата, а британският актьор Джейсън Стейтъм се присъединява към актьорския състав в ролята на злодей.
Макар да не са известни подробности около сценария, беше потвърдено, че лентата ще се снима в Лос Анджелис, където се развиваше действието и в първия филм. "Бързи и яростни" 6, който излезе през май тази година, разби световния бокс-офис приходи от 750 милиона долара.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация