Предна В момента Следва
ULTRA NATE FREE (LIVE YOUR LIFE) REMIX

Showbiz

Камен Донев ще представи култов спектакъл в Пампорово

Камен Донев ще представи култов спектакъл в Пампорово

На 8-ми февруари, гостите на Пампорово ще могат да станат свидетели на уникалния авторски спектакъл на Камен Донев – „Възгледите на един учител за народното творчество“.

Култовото представление е изиграно вече 500 пъти и е единствената българска постановка достигнала до близо 300 000 души, 15 пъти изпълвала зала 1 на НДК с 1 заглавие и спечелила множество родни и международни награди.

Във формата на моноспектакъл, Донев изнася подробна лекция, чиято тема е българският народ. Със своето неповторимо чувство за хумор, той успява да засегне както причини, за които можем да се гордеем с народността си, така и проблеми, пропили се до най-дълбоките слоеве на обществото ни. Специално внимание заслужават българските народни песни и танци. Вплитайки ги изключително умело в сюжета на спектакъла, като един истински учител, дава нагледен урок по български фолклор.

В продължение на повече от два часа и разчитайки най-вече на собствените си възможности, той дава всичко от себе си на публиката, без да се щади дори за момент.Резултатът е, напълно очаквано, една различна, променена към по-добро публика след края на представлението. Достигайки до душата на хората, които го гледат, той оставя там своята харизма, както и множеството послания, които цели да предаде чрез неповторимия си спектакъл.

Цялата постановка е под акомпанимента на много музика и танци от водещи български музиканти и изпълнители, като Дани Милев (китари, вокал), Теодосий Спасов (кавал, тромпет), Иво Папазов-Ибряма (кларинет), Стоян Янкулов (ударни инструменти, оркестър Карандила, ансамбъл Филип Кутев и др.

Билети на цени от 25 до 50 лева могат да бъдат закупени предварително и от Pamporovo Tourist Center, Родопски драматичен театър "Николай Хайтов" и на рецепциите на хотели Перелик и Орловец, както и на място преди събитието.

За допълнителна информация следете събитието във Facebook, www.pamporovo.me или се обадете на 070017702Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация