Предна В момента Следва
BEYONCE CRAZY IN LOVE (FEAT. JAY-Z)

Showbiz

Как да постигнем здравословен баланс?

Как да постигнем здравословен баланс?

Днес ще поговорим за това, как да се поддържаме здрави, изпълнени с енергия и хармония. Ще разгледаме Традиционната китайска концепция за здравето или как да достигнем до здравословния баланс. Тя се основава на комплексния подход и интегриране на физическото, менталното и емоционалното благополучие, с цел постигане на истинско качество на живот. В природата всичко се мени – сезоните се сменят, има смяна на активните и пасивните състояния на Слънцето и Луната, има приливи и отливи. Всичко това е свързано в единна система, която много отдавна са описали и обяснили китайските и тибетските учени и лекари – „У-син” системата на петте първоелемента (огън, земя, метал, вода, дърво). Всеки от елементите съответстват определени органи от човешкото тяло. Основополагащо за тази система е взаимодействието на Ин и Ян. 

                          

Природата е създала чудотворни растения, които са в полза на хората от векове. Съществуват натурални продукти, които могат да помогнат за постигането на здравословния ни баланс. Хранителните биодобавки на TIENS са предназначени да съдействат за възстановяване на хармонията в организма. Те предлагат цялостно и всеобхватно разбиране за дългосрочно здраве. Хранителните натурални добавки в съчетание със здравословен хранителен режим, физическа активност и позитивен психологически подход, могат значително да подобрят благосъстоянието и качеството на живот. Според Tiens, за постигане на цялостно балансиране в организма ни са нужни няколко етапа, през които да преминем – Пречистване, Попълване и Укрепване. След тези три етапа човешкото тяло се регулира и се предпазва от множество здравословни проблеми. Нека разгледаме всеки етап отделно:

Пречистване – Според Традиционната китайска концепция за здравето, първата стъпка към постигането на баланс е Пречистването. В съвременният начин на живот има много неща, които водят до натрупването на много вредни вещества в организма ни – замърсяването, стресът, неправилното хранене. Пречистването има за цел да премахне токсините от храносмилателния тракт, кръвоносните съдове, белите дробове, кожата и други органи, за да могат да функционират правилно.

Хранителни биодобавки Tiens за Пречистване – Хитозан, Холикан, Карди Форте, Антилипиден чай, Вейкан, Икан, Масло от чесън

Попълване – насочено изключително към добре балансираното хранене и подпомагането на всички органи на тялото да работят в синергия. Затова след етапа на Пречистване се препоръчва използването на хранителни добавки, регулиращи системите на организма. Ако всички органи функционират правилно и в синхрон, организмът ще може да се защитава от болестите и преждевременното стареене.

Хранителни биодобавки Tiens за Попълване – Кордицепс, Фос сироп, Спирулина, Концентриран сок от фурми, Дайжест, Кангли, Корди кафе, Прополис, Флекси, Вижън, Нутри Шейп шейкове

Укрепване – След етапите на Пречистване и Попълване е препоръчително да дадете на организма си хранителни добавки, които укрепват имунната система и активират силата му да се лекува сам.

Хранителни биодобавки Tiens за Укрепване – Вигор шот (Витамин Ц), Супер калций за деца, Подхранващ супер калций, Супер калций с Лецитин, Физи – магнезий, Цинк, Бюти дуо, Супер калции на прах (Усъвършенствана формула)

През този период от годината е препоръчително да засилим нашия имунитет и най-полезния начин е чрез натурални продукти. Ще ви споделим информация за няколко биодобавки Tiens за здрав и силен имунитет:

Кордицепс – това е растение, което расте 7 години, през които се намира в два стадия на развитие – като растение и във вид да спори. За да се направи препарат от кордицепс са нужни от 27 години до 70 години. Затова растението няма конкуренти. Има три ефекта при използването на Кордицепс:

 • Регулира имунитета. Ако безразборно повишаваме имунитета, това води до алергии, ако е отслабен боледуваме.
 • Универсален противовъзпалителен препарат
 • Универсален бактериостатичен препарат. В присъствието на Кордицепс не расте патологична флора, не се развиват микроби. 

Биоцинк – цинкът е основен минерал, който е от съществено значение за правилното функциониране на естествената устойчивост на организма. Той е необходим за активизирането на повече от 200 различни ензима, включително на тези, които участват в синтеза на протеини, ДНК и РНК.

Вигор шот (Витамин Ц) – помага да се освободи енергията от храната и поддържа естествения имунен отговор на организма. Количеството липозомен витамин Ц в един Вигор шот е 500 мг., еквивалент на 10 пресни лимона. Поддържа нормалното функциониране на нервната система, допринася за намаляване на умората, увеличава усвояването на желязо, допринася за нормалното образуване на колаген, предпазва клетките от увреждането на свободните радикали, насърчава метаболизма, поддържа възстановяването на мускулите.

За постигане на цялостен здравословен баланс - натурални продукти Tiens!

В Бургас може да получите повече полезна информация  и индивидуална консултация за биодобавки Tiens в

Център за здраве Хотей

Адрес: Бургас, ул. Оборище 57

Телефон за контакт: 0887 517008

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация