Предна В момента Следва
ARIANA GRANDE 7 RINGS (DJ DIPAP REMIX)

Showbiz

Ицо Хазарта пристига в Бургас днес за Street Food & Music Festival

Ицо Хазарта пристига в Бургас днес за Street Food & Music Festival

Ицо Хазарта пристига в Бургас днес, за да се качи на сцената на Street Food & Music Festival! Фестивалът ще се проведе на Пристанището на 5 и 6 август 2020, а програмата му е повече от страхотна – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки! Входът, както винаги е свободен!

Концертът на легендарният рапър, известен с безкомпромисния си език, започва в 20:30. Преди него на сцената ще видим MINNA и Кристина Дончева, която след като превзе няколко музикални формата е готова да завладее отново и родната бургаска публика.

Музикалната щафета ще поеме рок дамата на българската музика Милена, която пристига заедно с бенда си, за да превърне в рок арена Пристанище Бургас.

Днес не трябва в никакъв случай да пропускате и SitDown Comedy шоуто на новия комедиен феномен на България – Врачка Илия, което започва в 19:15 ч.

Радио POWER FM също ще бъде част от програмата в първия ден. Откриваме нашето мобилно студио точно в 18:00ч. и ще подгряваме атмосферата с музика, гости и интервюта. Елате да ни кажете здрасти, ще бъдем вдясно от централния вход. Ако пък не успеете, настройте се на познатите честоти и ние ще ви пренесем там.

Вечерта ще завърши с лятно кино и диджей парти на DJ Ramsey Hercules, а утре – 6 август 2020, програмата на Street Food & Music Festival е още по-атрактивна! Очакват ни нови кулинарни демонстрации, които започват в 17 ч., а час по-късно на сцената се качват актьорите от новия филм на Виктор Божинов, посветен на култовата рок група от 80-те – „Жигули“. Една от сцените във филма ще бъде заснета на фестивала ни, така че не пропускайте възможността да станете част от публиката на този филмов концерт!

Ако не можете да си представите Димитър Рачков като рок музикант – елате да го видите! Освен него във филма участват още актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля, Август Попов, Параскева Джукелова и др.

След тях програмата ни продължава с Илин Папазян и Джанго Зе, лятно кино и Warm Up Spice Party с DJ Chichanes. 

 

Очакваме ви! Входът е свободен!



Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация