Предна В момента Следва
JUBEL DANCING IN THE MOONLIGHT (FEAT. NEIMY)

Showbiz

Истинска наслада и енергия за цял ден от склад „ГЕРИ 94 БУРГАС”!

Истинска наслада и енергия за цял ден от склад „ГЕРИ 94 БУРГАС”!

Ако си любител на сладките изкушения, тази статия е за теб!

Милиони хора се поддават на различни изкушения всеки път, когато ги споходят, като най-трудно е желанието към сладките изделия. Изкушенията– това са нещата, на които човек трудно устоява, но след това пък се чувства щастлив. Ако нещо те изкушава, това не означава, че си лош. За позитивен, усмихнат и успешен ден е необходимо да си позволиш истинска наслада за тялото и душата.  Има много причини да похапнем сладичко и ще споделя част от тях: намалява стреса, помага за по-добра концентрация, дълголетие, подсилва имунитета и много други. Мисля, че вече си готов да получиш дозата си щастие за деня. А това може да се случи с помощта на „Гери 94 Бургас”. Представяме ти нов склад с нови изкушения, на които няма да можеш да устоиш. Склад „Гери 94 Бургас” предлага изключителнен асортимент от продукти към своите клиенти в Бургас и региона.

                                       

Може да избереш своя дневен десерт от голямото им разнообразие на захарни изделия.Дори само от аромата на шоколад, ванилия или канела в нашия организъм се произвежда имуноглобулин А, който засилва имунната ни система. Ако пък ти се похапват плодове, „Гери 94 Бургас” има неустоими предложения от сушени плодове за теб. Нека отбележа още един интересен факт - сушените плодове притежават повишена антиоксидантна активност и се борят ефективно със свободните радикали, които са отговорни за процеса на стареенето. Ето още ползи за тялото ни от сладките изкушения в живота. Няма как да пропусна и  още едно от най-важните неща за свеж ден, което Гери 94 могат да ти предоставят – енергия. Питаш се как? Отговорът е ядки със 100% ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА! Склад „Гери 94 Бургас”предлагат изключително разнообразие на 100% български продукт - натурални, качествени ядки с марка „Флоривест”. Най-добрата енергия за тялото си можеш да получиш от даровете на природата.

Фирма „Гери 94 Бургас” е покрила всички изисквания за безопасност на храните според международния стандарт на качество. Складът предоставя на своите клиенти голяма наличност на продукти. Освен захарни изделия, сушени плодове и ядки, има енергийни напитки и още много интересни предложения. Изкушенията не спират до тук! Предлагат и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за Бургас и региона към всички свои фирмени клиенти.

  ​                                  

Склад Гери 94 – да направим живота по-сладък!

Складът се намира в Бургас, Северна Промишлена Зона /до Бургасцвет/ тел. 0877 212 332
За заявки: 088 781 4192

 

Закуската е най-важното хранене и е редно то да е максимално заредено с витамини, минерали, микроелементи и т.н.
Ето една рецепта от „ГЕРИ 94 Бургас”, която ще направи закуската ти супер-вкусна и много полезна!

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация