Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Искате чуждоезиково обучение за вашите деца? Посетете Travel Market

Искате чуждоезиково обучение за вашите деца? Посетете Travel Market

Една кампания, посветена на днешните деца – те са търсещи, изследващи, жадни да опознават света. Те имат нужда да научават нови езици, да срещат различни народи, да посещават много държави, те са изследователи. Специално за тях Darbi - образование в чужбина, разработиха езикови програми, които позволяват комбинацията от пътуване в чужбина и обучение по език от native speakers.

Travel Market - Езикови ваканции ще отвори врати специално за родителите, които искат качествено езиково обучение за своите деца! На 9 март от 11:00 до 13:00 ч. в ресторанта на хотел Бургас -  Rooftop, на  по  чаша кафе, ще бъдат показани най - интересните възможности за пътуване и учене на чужди езици. Вземете приключение в едно с образование за вашият ученик и му дайте възможност да преживее уникално лято на избрана езикова ваканция. В мултинационална среда чуждият език се научава бързо и лесно, така както в компанията на нови приятели ви се случват нови преживявания.

Консултантите от Darbi ще ви очакват, за да ви разкажат и покажат, а вие елате, за да не пропуснете ЛЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ за Вашето дете!

Присъединете се към Facebook събитието Travel Market - Езикови ваканции.

За повече информация: 0879/ 880 784 или officeburgas@darbi.eu

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация