Предна В момента Следва
BOB MARLEY, FISHER JAMMING (REMIX)

Showbiz

Искате чуждоезиково обучение за вашите деца? Посетете Travel Market

Искате чуждоезиково обучение за вашите деца? Посетете Travel Market

Една кампания, посветена на днешните деца – те са търсещи, изследващи, жадни да опознават света. Те имат нужда да научават нови езици, да срещат различни народи, да посещават много държави, те са изследователи. Специално за тях Darbi - образование в чужбина, разработиха езикови програми, които позволяват комбинацията от пътуване в чужбина и обучение по език от native speakers.

Travel Market - Езикови ваканции ще отвори врати специално за родителите, които искат качествено езиково обучение за своите деца! На 9 март от 11:00 до 13:00 ч. в ресторанта на хотел Бургас -  Rooftop, на  по  чаша кафе, ще бъдат показани най - интересните възможности за пътуване и учене на чужди езици. Вземете приключение в едно с образование за вашият ученик и му дайте възможност да преживее уникално лято на избрана езикова ваканция. В мултинационална среда чуждият език се научава бързо и лесно, така както в компанията на нови приятели ви се случват нови преживявания.

Консултантите от Darbi ще ви очакват, за да ви разкажат и покажат, а вие елате, за да не пропуснете ЛЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ за Вашето дете!

Присъединете се към Facebook събитието Travel Market - Езикови ваканции.

За повече информация: 0879/ 880 784 или officeburgas@darbi.eu

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация