Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Група БУЛГАРА ще изнесе празничен концерт в Поморие в деня на Съединението

Група БУЛГАРА ще изнесе празничен концерт в Поморие в деня на Съединението

На 6 септември 2018 г. се навършват 133 години от едно от най-значимите събития в националната ни история – Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Поморие ще почете великата годишнина с церемония в центъра на града, пред  паметните плочи на участниците в борбата за Национално освобождение.

Честването ще започне в 10.00 ч. с благодарствен молебен и ще продължи с тържествено слово за празника. Церемонията ще приключи с поднасяне на венци и цветя.

Програмата по случай големия национален празник ще продължи от 20.00 часа на пл. „Св. Св. Кирил и Методий“, където ще се състои концерт на уникалната група Булгара. Казват, че чрез музиката на Булгара в едно се съчетават духът на планината, мирисът на тревата, чистотата на реката, но и шумът на 21 век, колоритността на малките улици и ритъмът на модерния човек. Групата ще представи вдъхновяваща комбинация от автентичен фолклор, джаз, фънк, поп, дръм енд бейс и още интересни стилове. Концертът ще бъде и официалното закриване на празниците „Море от вино 2018”.

Община Поморие кани всички жители и гости на града да почетат паметния за България ден!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация