Предна В момента Следва
PEDRO CAPO CALMA (FEAT. ALICIA KEYS & FARRUKO)

Showbiz

Грандиозно техно парти ще разтърси Бургас в навечерието на Нова Година

Грандиозно техно парти ще разтърси Бургас в навечерието на Нова Година

След коледното парти триумф на T.U.S.O.B. (The Underground Sound Of Burgas) с качествена музика и DJ гости, посрещаме Нова година отново в club Alive с повече от интересен евент. Освен коледните герои, диджеите Double D и Bozh.Live, този път зад пулта ще застанат Nick Desyn и нашумелият DJ Pancho.

Bozh.Live и Nick Desyn подготвят общ DJ сет с музика, която ще правят на живо, а Double D и Панчо се заканват да взривят публиката отново. 

DJ Pancho e незрящ, но в същото време е един от най-добрите и вдъхновяващи български DJ и продуценти. Toй пристига директно от Пловдив, където докара публиката до еуфория в легендарния клуб Plazma.  Редицата от неговите успехи и постижения е голяма, но най-значимото от неговата кариера до тук е парчето, което той направи за известната изпълнителка от Маями GIGI Rowe. Участвал е в мастер клас за музикална продукция на Аrmin Van Buuren, Mark Knight и Laidback Luke. Pancho е забелязан от един от силните тонрежисьори за електронна музика Puca Pretolesi. 

За събитието организаторите са предвидили да инсталират допълнително озвучаване и осветление, което ще направи новогодишното ви преживяване запомнящо се.

 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация