Гладиатори в PLAN B (ОБНОВЕНА)

Гладиатори нахлуват в кухнята на PLAN B Wine & Dine – Бургас. Това са Стефан, Аврам и Симеон от MasterChef. На 15-ти януари Стефан представя своето четеристепенно меню състоящо се от:
-
Салата от грозде и ядки
-
Картофени топчета ипушена сьомга, суфле от сирене, гарнирани с катък
-
Бавнопечено хрупкаво свинско със сос от манатарки, пуре от целина и задушени кореноплодни (както е демонстрирал по телевзията)
-
Ягодов дувар (отново както е демонстрирал по телевзията)
Начало на вечерта: 20:00 ч.
-
Салата айсберг с круша, синьо сирине Regina Blue, йоли сос и желе от нар.
-
Ванилено хлубче с фоаграу проскови и малини
-
Говеждо бон-филе от Black Angus с естрагон с естрагон, аспержи, карамелизирани чери домати и марокански сос
-
Френски макарон, шоколадови трюфели и босилеков сладолед
Това е четиристепенното меню на Аврам Големечков от MasterChef, който гостува в PLAN B Wine & Dine – Бургас. В петък, 22-ри януари. Начало на вечерта – 20:00 часа.
- Салата от пуешко филе, прошуто, лимонен винегрет със салата от рукола, чери домати, сушени домати и кедрови ядки.
- Макарони с доматен сос, моцарела и маскарпоне върху пържен патладжан
- Запечено телешко с бургундски сос, моцарела и маскарпоне, ризото „Ал Бароло”, запечен фенел
- Карамелено полузамразено парфе с хрупкава лешникова бисквита, залято с парижки шоколадов сос.
Така се готви за 100 000 лева!
И носителя на титлата "Първи МастърШеф на България" - Симеон Червенков – стъпва в кухнята на PLAN B Wine & Dine – Бургас. Датата е 29-ти януари, начало на вечерта - 20:00 часа.
Местата са ограничени!