Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ANNE-MARIE, COI LERAY BABY DON'T HURT ME

Showbiz

FINNEBASSEN, MIGUEL CAMPBELL и THALLULAH гости на Beach Banquet този месец

FINNEBASSEN, MIGUEL CAMPBELL и THALLULAH гости на Beach Banquet този месец

След като чухме сетовете на световноизвестни имена като Lee Foss, Nina Kraviz и Blond:ish, тази година промоутърите от COMMA Group ще завладеят отново Cacao Beach, за да представят своята трета серия от събития Beach Banquet!

Гостите този път са трима – FINNEBASSEN, MIGUEL CAMPBELL и THALLULAH, а датите, на които можете да ги видите и чуете, са съответно 18 и 19 юли и 30 август.

Специален гост на откриващото събитие от серията ще бъде Finnebassen. Норвежецът доби популярност с ремикса на парчето на Aaliyah If Your Girl Only Knew. Последваха Touching Me, ремикс на When Doves Cry на Prince, и What You Dо, които го превърнаха в един от най-актуалните и търсени артисти на електронната сцена в момента.


На втория ден, 19 юли, хедлайнер на следващото Beach Banquet парти ще бъде английският диджей и продуцент Miguel Campbell. През последните години той има участия в най-големите клубове и фестивали по света. Стилът му е смесица от дийп хаус с фънки и диско звучене. Световен успех продуцентът пожъна с парчето Something Special, ремикса на песента на Imany - You Will Never Know, и албума Back to Flight School.
Power FM ще зарадва трима от своите слушатели с двойни pass-ове за Beach Banquet уикенда. Слушайте ни внимателно, за да не пропуснете раздаването на наградите или следете Facebook страницата www.facebook.com/powerfm-bulgaria или мобилното приложение.


Официалното закриващо събитие за летния сезон на Cacao Beach ще бъде с италиaнката Thallulah, която идва за първи път в България. Тя е автор на парчето Only My Love и има съвместни колаборации с испанския диджей, продуцент и собственик на Ibiza Global Radio – Jose Maria Ramon.


За warm up-а от българска страна ще се погрижи Andrew (BG).
Началото на партитата е 23:00 ч. Гест-листът е валиден до 00:30 ч. Ограничен брой промоционални комбинирани билети за 3-те събития на цена от 30 лв. все още може да намерите в мрежата на Eventim.bg (http://bit.ly/1sLAiL2) - Германос, Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Usit Colors.
След изчерпването им, цената на комбинирания, както и на единичните билети, ще бъде увеличена!

Присъединете се към Facebook събитието тук -> http://on.fb.me/1nik8aJ
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация