Предна В момента Следва
MERK & KREMONT HANDS UP (FEAT. DNCE)

Шоубизнес

Фенове плащат по 2000 лв. на вечер за хотела на звездите на SPIRIT of Burgas

Фенове плащат по 2000 лв. на вечер за хотела на звездите на SPIRIT of Burgas

Къмпинги и квартири се готвят да поемат хилядите посетители на фестивала


По 2000 лв. на вечер са готови да отделят най-верните фенове на Robbie Williams и Kasabian, за да нощуват в хотела, в който най-вероятно ще бъдат настанени звездите на SPIRIT of Burgas. Британскте изпълнители пристигат за първи път в България, за да се включат в тазгодишното издание на фестивала SPIRIT of Burgas, което ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.

„В последните дни доста хора звънят, за да питат дали Robbie Williams или Kasabian ще спят в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат някоя от звездите. Истерията по фестивала е голяма.“, разкриват от рецепция на хотел в Бургас.

Най-верните почитатели на SPIRIT of Burgas са решили да окупират морския град два дни преди старта на фестивала с надеждата, че някои от звездите ще пристигнат по-рано и ще имат възможността да ги видят на живо и да се запознаят с тях. След като почти всички хотели в Бургас и региона са пълни, къмпингите и хората отдаващи квартири вече се подготвят, за да поемат допълнителния трафик от хора.

Съвсем скоро от Община Бургас ще обявят и кои булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целият поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след фестивала. От БДЖ също са дали заявка, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на SPIRIT of Burgas и така да облекчат трафика към Бургас.

 

SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас, а хедлайнери са Robbie Williams и Kasabian. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP-трибуни със седящи места за един или два дни от фестивала.
 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация