Предна В момента Следва
MD DJ HOY

Showbiz

Екшън Аквапарк е готов да ви посрещне при високи мерки на сигурност

Екшън Аквапарк е готов да ви посрещне при високи мерки на сигурност

Аквапаркът в Слънчев бряг вече отвори врати и посреща първите си гости при безпрецедентни мерки за сигурност от основаването си. Целта е да бъде запазено здравето на служителите и на гостите, като се предложи една незабравима ваканция с много забавления. Всички съоръжения работят, но на ротационен принцип.

До края на месец юли водния атракцион ще посреща гости от 10 до 16.30 часа, като са предложени атрактивни цени за онлайн билети – 29,90 лева за възрастен, а за деца – 14,90 лева, съобщи за специалано за Power FM Христомир Куцаров – Маркетинг мениджър на съоръжението. Семеен билет за двама възрастни с две деца ще бъде на цена само 78лв, а за група възрастни над 4 души единичната цена на билета е 25 лв на човек. Цените на каса са малко по-високи, а идеята е да се намалят опашките и струпването на хора. (?)

Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички гости са 330 метра дългата „Ленива Река“, атракция за деца с 6 мини пързалки и водни оръдия, детска площадка за игра, прекрасните зони за плаж, разходка и  релаксация.

Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в красивата зеленина на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти, паркът разполага с безброй водни пързалки.

Домакините са предприели всички мерки за безопасност срещу разпространението на заразни болести, като още на входа и на няколко места в аквапарка има информационни табели.

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на най-големия курорт в България – Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук посетителите вдигат адреналина си на макс. Сред любимите съоръжения на малките и големи туристи е най-дългата водна пързалка, по която разходката продължава 165 метра. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка.

Повече информация можете да намерите на www.aquapark.bg  , а ако имате въпроси можете да ги отправите на  телефон 088 999 1 666.

 

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация