Предна В момента Следва
DUKE DUMONT OCEAN DRIVE (FRANKIE REMIX)

Блог

Един различен поглед към осветлението – магазини Лайт Проджект

Един различен поглед към осветлението – магазини Лайт Проджект

Когато говорим за осветление, всичко има значение. Обръща се специално внимание на избора на осветителни решения, които осигуряват не само високо качество на осветлението, но също така помагат за намаляване на енергийните разходи. За тези важни неща може да разчитате на професионалистите от магазини Лайт Проджект.  Добрата консултация в избора на осветителни тела е много важна, а при тях ще получите полезни съвети за това как да изберете правилните лампи за вашия дом, офис, хотел и ресторант, бар и др.

Лайт Проджект представят съвременни подходи и решения в областта на осветлението. Ще получите индивидуално изготвяне на дизайнерски проекти, изцяло съобразени с функционалността на помещенията. Според експертите от Лайт проджект, много забележима тенденция е, че осветителните тела стават все по-колоритни и с все по-ярка светлина.

Осветителните тела се превръщат в съвременно изкуство. Те запазват своята функционалност и постепенно видоизменят своя дизайн. Страхотни модели могат да се видят в магазините на Лайт Проджект, както и онлайн на сайта им www.lightproject.bg. Фирмата предлага внос от много европейски фирми. Ще имате удоволствието да избирате от голям брой каталози с много разнообразие и да откриете любимата си марка.  Ако все пак не успеете да изберете определен модел, винаги може да разчитате на дизайнерска изработка специално за вас, от Лайт Проджект.

Фирма Лайт Проджект предоставя на своите клиенти голям набор от услуги – всичко за вашето осветление:

 • Интериорно и екстериорно осветление
 • Фасадно осветление от най- висок клас
 • LED осветление
 • Промишлено осветление
 • Чугунени стълбове
 • Светещи лед дисплеи
 • Видео наблюдение и домофонни системи

И още...

LED Техническо осветление – Линейни профили и тела произведени от висококачествен алуминии, завършени с покритие от прахово боядисване. LED – модулите в плафониерата са с чипове на Samsung.

LED Табели – Светещи метални табели, подходящи за ресторанти и заведения. Метална рамка с бяло матово покритие. Прозрачни сатенени акрилни дифузори.

Бактерицидна лампа – за дезинфекция на въздух и повърхности.

Това са само част от продуктите и услугите на фирма Лайт Проджект, които представяме към вас.

Експертите от Лайт Проджект споделят още, че правилното осветление помага за доброто настроение. Когато акцентирате върху нещата, които обичате да правите, като например да четете книга, да прекарате уютна вечер на дивана или да приготвите хубава вечеря, тогава има голямо значение светлината. Ето затова с голямо внимание  е необходимо да се избира осветление, а тогава идва на помощ професионалната консултация от магазини Лайт Проджект. Погледнете с настроение към всяка част от дома си!

Ще споделим още важна информация за Лайт проджект. В дългогодишния си опит, фирмата е изградила доверени партньорства с други фирми в цялата страна. Ще ви представим и част от дизайнерските им проекти, които представят нагледно професионалната работа на екипа:

Лайт Проджект имат два магазина с голямо разнообразие от съвременни предложения за постигане на модерна визия отвън и вътре във всеки дом, офис, хотел, ресторант, бар и т.н. Ще можете да видите своите помещения с нови очи.

Това е Лайт Проджект  - Един различен поглед към осветлението!

Магазин и шоурум за осветителни тела Лайт Проджект може да откриете на адрес: гр. Бургас, бул. Янко Комитов 16 А

Повече информация може да видите на: https://lightproject.bg/ и https://www.facebook.com/lightproject.bg

Телефон за контакт: 0888 45 98 04Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация