Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

„ДЗИ Вело 2018“ предизвиква професионалисти и любители да стигнат до Луната с велосипед

„ДЗИ Вело 2018“ предизвиква професионалисти и любители  да стигнат до Луната с велосипед

Вземете своите велосипеди и се включете в предизвикателството на „ДЗИ Вело 2018“, за да достигнем заедно Луната в името на благородна кауза. Заповядайте в град Бургас на 29 септември в Морската градина пред Летния театър, където точно в 11:00 ч. ще бъде даден старт на галактическия експеримент.

За да се включите в приключението на велотурнира, необходимо е единствено да се регистрирате на сайта www.dzivelo.bg. За всички непрофесионални участници ДЗИ ще осигури безплатна застраховка за времето на протичане на събитието.

В турнирите участие могат да вземат професионални колоездачи, които в оспорвано съревнование ще преодолеят трасетата от 7км, 12км, 21км, 30км или 36км. В приятелски старт сили ще премерят всички любители с авантюристичен дух. А  най-добрите от тях ще спечелят и награди. За онези, които в последните септемврийски дни биха искали да се забавляват, но нямат велосипед на разположение или предпочитат друг вид спорт, но искат да се включат в каузата – на място ще ги очакват други разнообразни активности, гарантиращи 0% вредни емисии и 100% приятни емоции.

ДЗИ, част от белгийската KBC Груп, организира серия от велотурнири в подкрепа на отговорното си отношение към обществото, в което се развива. За разлика от други спортни събития ДЗИ Вело има и една друга амбициозна цел – да предизвика служители, клиенти и партньори на застрахователната компания за изминат заедно разстоянието от Земята до Луната в името на благородна  кауза. Целта на предизвикателството е чрез колоездене, плуване, тичане и други спортни активности служителите от 6-те държави, в които КВС Груп оперира, подкрепени от приятели и партньори, да изминат разстоянието до Луната – точно 384 400 км. 

Участниците в ДЗИ вело също ще имат възможност да допринесат за постигането на целта – всички те ще могат да прибавят своите километри към постиженията на Групата до момента. В края на предизвикателството километрите им ще бъдат монетаризирани от ДЗИ за каузата „ДЗИ - история с бъдеще“ – висше образование за повече български деца. Програмата  всяка година подпомага избрани  студенти в дългосрочен план чрез осигуряване на месечни стипендии  и покриване на таксите им за обучение в рамките на четири години  - до завършването на тяхната бакалавърска степен. 

Присъединте се към събитието във Facebook и следете актуална информация.

След Бургас „ДЗИ Вело 2018“ гостува на Пловдив (6 октомври) и Стара Загора (13 октомври).