Предна В момента Следва
MASTER KG JERUSALEMA (FEAT. NOMCEBO ZIKODE)

Showbiz

До 31 юли можете да си купите от по-евтините билети за SPICE Music Festival

 До 31 юли можете да си купите от по-евтините билети за SPICE Music Festival

SPICE Music Festival наближава, а до края на месец юли феновете на музиката от 90-те могат да си закупят билети на промоционалната цена от 77 лв. От 1 август цената за двудневен билет ще бъде 88 лв.

Фестивалът ще се проведе на 9 и 10 август до Морска гара и ще събере на една сцена East 172 UnlimitedNo mercy REDNEXSoniqueDr. AlbanHADDAWAYCappellaLa BoucheSNAP!, 2 Brothers on the 4th floorIce MC. Към тях се присъединяват Ъпсурт и Deep Zone Project със своите хитове от 90-те.

Освен стандартния билет за фестивала, феновете могат да се снабдят и с VIP билет, който дава възможност да използват специален вход, ВИП ЗОНА с невероятна гледка към сцената, уникална фестивална карта за разплащане с подпис от любим артист, възможност за среща с някой от изпълнителите и много други привилегии.

Билети се продават в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg. Eднодневни пропуски ще могат да се купуват на място. Феновете, които вече имат обикновен билет, имат възможността да го надградят до VIP билет тук - https://epaygo.bg/8452865705.

SPICE Music Festival - 90's edition се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас - с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация