Предна В момента Следва
YEARS & YEARS, REGARD HALLUCINATION

Showbiz

Днес потегля „Корабът на изкуствата” в Поморие

Днес потегля „Корабът на изкуствата” в Поморие

От днес до 25 юни 2017 година Поморие отново ще бъде пристан за „Кораба на изкуствата” и ще се превърне в  сцена за повече от 640 деца от България, Сърбия, Молдова и Русия.

„Корабът на изкуствата” е международен фестивал, който за четвърта поредна година ще се проведе в града под патронажа на кмета Иван Алексиев и под стройната организация на ЦПЛР – ОДК Поморие. Фестивалът има и конкурсна част. Десетки колективни и индивидуални изпълнители ще се борят за одобрението на жури и публика в разделите: Класически инструменти и пиано, хореография и естрада.

Началото на фестивала ще бъде ознаменувано с дефиле на участниците в центъра на града, на 23.06.2017 г. /петък/ от 17.30 часа.

Община Поморие и Центърът за подкрепа на личностното развитие – Общински детски комплекс Поморие канят всички жители и гости на трите вълнуващи фестивални дни. Над 640 участници пристигат в града за фестивала. Програмата е богата и разнообразна. Очакват ни акустични изпълнения, класически танци, дуети, триа, ансамбли, народни танци...

Събитието ще приключи с  Гала концерт и награждаване.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация