Предна В момента Следва
FOUSHEE DEEP END (REMIX)

Showbiz

Днес потегля „Корабът на изкуствата” в Поморие

Днес потегля „Корабът на изкуствата” в Поморие

От днес до 25 юни 2017 година Поморие отново ще бъде пристан за „Кораба на изкуствата” и ще се превърне в  сцена за повече от 640 деца от България, Сърбия, Молдова и Русия.

„Корабът на изкуствата” е международен фестивал, който за четвърта поредна година ще се проведе в града под патронажа на кмета Иван Алексиев и под стройната организация на ЦПЛР – ОДК Поморие. Фестивалът има и конкурсна част. Десетки колективни и индивидуални изпълнители ще се борят за одобрението на жури и публика в разделите: Класически инструменти и пиано, хореография и естрада.

Началото на фестивала ще бъде ознаменувано с дефиле на участниците в центъра на града, на 23.06.2017 г. /петък/ от 17.30 часа.

Община Поморие и Центърът за подкрепа на личностното развитие – Общински детски комплекс Поморие канят всички жители и гости на трите вълнуващи фестивални дни. Над 640 участници пристигат в града за фестивала. Програмата е богата и разнообразна. Очакват ни акустични изпълнения, класически танци, дуети, триа, ансамбли, народни танци...

Събитието ще приключи с  Гала концерт и награждаване.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация