Предна В момента Следва
DEEPJACK CRUSH (FEAT. VESELINA POPOVA)

Showbiz

Dj Diass рестартира света

Dj Diass рестартира света
DJ Diass бе върнат на бис в 7 сутринта в събота по време на промоцията на третия си самостоятелен албум "Reset the World". Събитието се състоя в най-добрия столичен клуб за електронна музика - "Клуб Ялта". Близо 1 000 почитатели на хаус и денс музиката присъстваха на промоцията. В колаборация с 303Lovers всички гости имаха възможността да чуят песните от албума в клубна обстановка и да усетят цялостното им послание, предадено през перфектния звук на клуба. Партито продължи близо осем часа. Warm up /подгряването /частта беше поверена на популярните ди джеи и процуденти David Kassi и GREG. от Гърция. Специални гости на партито бяха топ диджеите и продуценти от Италия - Luigi Rocca и Manuel de la Mare, собственици на лейбъла 303lovers, с които Diass има колаборация в албума.

 


Вечерта беше изключително динамична, изпълнена с много емоции, качествена музика и позитивни моменти. А за закриващият сет на партито до 7 сутринта се качи за втори път зад пулта самият DJ Diass! Промоцията бе излъчена на живо от Alpha Radiо, неразделен партньор на DJ DIass за последните 10 години.


„Reset the World“ съдържа 15 авторски песни, от които 8 соло трака и 5 проекта в колаборация с вокалистите - Viara Atova, Michael Fleming, Diva Vocal и The New Citizen Kane, 2 песни с топ продуцентите Manuel De La Mare и Luigi Rocca. Италианският топ лейбъл 303lovers Recordings издава и разпространява албума в международен мащаб, а хард копието му вече е факт в търговската мрежа в цялата страна.


 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация