Предна В момента Следва

Showbiz

Dj Diass представя албума си 'Reset the world' в клуб Ялта

Dj Diass представя албума си 'Reset the world' в клуб Ялта

На 27 март (петък) 2015 г. в „Клуб Ялта”, София ще се състои промоцията на третия албум на Dj Diass 'RESET THE WORLD'. Началото на събитието ще е от 20,00 ч. Специални гости на промоцията ще са италианският топ ди джей и продуцент DJ Luigi Rocca, гръцките топ ди джеи и продуценти David Kassi и GREG. Събитието ще се излъчва на живо по радио Alfa и радио Power FM. Младият талант Пламен Василев - DJ DIASS, продуцира музика и диджейства на територията на България от 2004 г., откритие на Алфа радио и двукратен шампион на България (2008 и 2010 г.) – победител в конкурса на Алфа радио в категория „Млади таланти” и в националния конкурс “DJ Vibrations 2010” – Велико Търново за най-добър House DJ на България. Новатор на световната електронна сцена, DJ Diass многократно е доказал своите умения зад пулта в десетки клубове в България. Зад гърба си той вече има двa авторски албума - "Party Beach" (2011) и "Welcome To Bulgaria” (2013 г.). Diass работи с едни от най-добрите вокални изпълнители в момента. Два пъти DJ шампион на България, избран за Best New DJ на годината 2012 - България, с повече от 6 години в музикално училище и 5 продуциране, изучаване на звуки и студио инженеринг, DJ Diass е фигура, за когото ще се говори все повече и по-често не само в България. DJ UNIVERSE в качеството си на продуцент работи по издаването и промоцията на третия албум на DJ DIASS 'RESET THE WORLD'.


Името на албума е „Reset the World“ , с който Диас иска да изрази своят индиректен протест относно поведението на хората в днешно време.Пороците, лошото отношение и безотговорността към природата, близките ни и околната среда вдъхновяват младият продуцент да създаде кулминация с усещането за армагедон, и едно ново, чисто духовно начало в песента. Музиката е едно от оръжията, с които се боря срещу лошите неща, които ни заобикалят. Албумът е изключително разнообразен като стилове и звучене - Диас ни разказва своята музикална история, като ни развежда от Мелодични дийп и хаус ритми, през една по-дарк и мистична тема, до ъндърграунд и динамичен тек хаус. Гост вокалите в албума са артисти, с които Диас намира общ език чрез музиката, и създават заедно песните - "Places Unknown" feat. Viara Atova, "Sin" & "Earthwalker" feat. Diva Vocal, "Let's Get Down" feat. Michael Fleming и "The Chase" feat.The New Citizen Kane. Качествения и новаторски саунд на Dj Diass го правят един от най-обещаващите млади продуценти.

Албумът съдържа 15 авторски песни, от които от които 8 соло трака и 5 проекта в колаборация с вокалистите - Viara Atova, Michael Fleming, Diva Vocal и The New Citizen Kane, 2 песни с топ продуцентите Manuel De La Mare & Luigi Rocca.

Facebook Page: https://www.facebook.com/DjDiass

Soundcloud Channel: https://soundcloud.com/djdiass

Youtube Channel: http://www.youtube.com/diassofficial

Street Parade: https://www.youtube.com/watch?v=BmKS2l2Xoi8


 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация