Предна В момента Следва
SIA CHEAP THRILLS (FEAT. SEAN PAUL)

Showbiz

Diass засне „SACRED SECRET” - Epizode 3 на „Баба Вида”

Diass засне „SACRED SECRET” - Epizode 3 на „Баба Вида”

Българския артист - ди джей и продуцент Diass записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за събития „SACRED SECRET” на легендарната крепост “Баба Вида” в град Видин.

 
„SACRED SECRET” е музикално-културна концепция за събития с цел популяризиране на България и нейните единствени по рода си природни местности и културно-исторически паметници.

        Музикалното събитие премина под формата на диджей-сет на живо на популярния български DJ и продуцент Diass, като стиловата насоченост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно мотиви и вокали.

        По време на изпълнението, събитието се записа с 4 професионални камери от  различни гледни точки, 1бр. камера в движение и 1бр. дрон, който засне случващото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на ‚Баба Вида‘. Времетраенето на видео продукцията е около 70 минути.  След обработка и смесване на сета, видео клипът, ще се използва за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, така и на творчеството на Diass. Готовият видео сет ще се популяризира в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass.

           „Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и искат да популяризират всичко красиво и българско, искаме сърдечно да благодарим на нашите партньори -  Община Видин в лицето на кмета д-р Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа зад осъществяването на трети епизод на „Sacred Secret” - Крепост „Баба Вида” в гр. Видин”. Изказаха своята благодарност DJ Diass и Теди Джорджо.

       Община Видин и „Евент Мастърс” подкрепиха идеята за осъществяването на проекта и са основен партньор на музикалния лейбъл „DJ UNIVERSE“ за осъществяването на продукцията.

Документален Филм ЛИНК: https://www.youtube.com/watch?v=MeIPyCKD9gwPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация