Предна В момента Следва

Showbiz

Тройна доза нощен живот в City Night Club

Тройна доза нощен живот в City Night Club

  Пламен Кирилов - български DJ и радио водещ. Потомък на революционерът Лазо Лазов. На 5 години изпълнява песни от репертоара на Лили Иванова и Емил Димитров. Прави демо-запис на първата рап-група в България - Рап Нация. Перфекционист, обучаващ таланти и последователи. Това е само малка част от биографията на DJ Plamen Kirilov. Умения той ще демонстрира в петък /04 декември 2015/ в City Night Club. All Night, All Music!

 

 

 

 

DJ Danny Road – който е бил на последното негово участие през ноември в City Night Club ще иска да се зъвърне там на парти под негово ръководство. Това е напълно постижимо -  DJ Danny Road се завръща в City Night Club на 05-ти декември 2015 /събота/ за indie dance/deep house-парти. Danny Road няма да изневери на модерното си звучене и на най- познатите комерсиални парчета!

 

 

И на Никулден пак в City Night Club! В неделя /6-ти декември 2015/ ще имаме възможност да се запознаем с Яни Вълчев или по-известен като DJ Yanski, част от Master Loco DJs, характерни със своето по-ъндърграунд звучене. Той ще спретне празнично парти.

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация