Предна В момента Следва
DRAKE IN MY FEELINGS

Showbiz

,,Dance Center Mania” подготвя яки купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

,,Dance Center Mania” подготвя яки купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

 Легендарният денс клуб „Мания” в к.к. Слънчев Бряг ще посрещне абитуриенти и абсолвенти от цялата страна по време на баловете от 16 до 30 май. В клуба ще звучи музика, която ще задоволи всички вкусове, като всеки посетител ще намери своето място в трите зали.
Заведението гарантира на празнуващите яко денс парти, подкрепено с всички стилове музика и хитовете, които ще ги изтощят от танци.
От 23-ти до 29-ти май на Първия етаж на Dance Center Mania са подготвени Black Prom Party с най-големите R&B, Hip Hop и БГ хитове, заредени в микса на DJ Pokera. Клиентите ще влизат безплатно там.
На втория етаж e залата, която ще събере всички фенове на електронната музика. Зад пулта ще застанат топ DJ-те на България: DJ Diass, DJ Andrez, DJ Double D, сексапилната DJ MiSS Party и DJ Doncho, а резидент на клуба е DJ K.I.K.O.
Третият етаж на Dance Center Mania е превърнат в царството на поп фолк музиката, където празнуващите , ще получат ударна доза поп фолк от DJ Teddy Georgo и DJ Svetlio I.T.

 
Входна такса от 10 лева осигурява безпрепятствен достъп и до двете зали без задължителна консумация и е специален бонус за купонджиите.
Резервирайте места на телефон 0898579999.
Екипът на Power FM ще отрази абсолютно на живо откриването на клуба и подготвените грандиозни партита на 31.05 и 2.06.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация