Предна В момента Следва

Showbiz

,,Dance Center Mania” подготвя яки купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

,,Dance Center Mania” подготвя яки купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

 Легендарният денс клуб „Мания” в к.к. Слънчев Бряг ще посрещне абитуриенти и абсолвенти от цялата страна по време на баловете от 16 до 30 май. В клуба ще звучи музика, която ще задоволи всички вкусове, като всеки посетител ще намери своето място в трите зали.
Заведението гарантира на празнуващите яко денс парти, подкрепено с всички стилове музика и хитовете, които ще ги изтощят от танци.
От 23-ти до 29-ти май на Първия етаж на Dance Center Mania са подготвени Black Prom Party с най-големите R&B, Hip Hop и БГ хитове, заредени в микса на DJ Pokera. Клиентите ще влизат безплатно там.
На втория етаж e залата, която ще събере всички фенове на електронната музика. Зад пулта ще застанат топ DJ-те на България: DJ Diass, DJ Andrez, DJ Double D, сексапилната DJ MiSS Party и DJ Doncho, а резидент на клуба е DJ K.I.K.O.
Третият етаж на Dance Center Mania е превърнат в царството на поп фолк музиката, където празнуващите , ще получат ударна доза поп фолк от DJ Teddy Georgo и DJ Svetlio I.T.

 
Входна такса от 10 лева осигурява безпрепятствен достъп и до двете зали без задължителна консумация и е специален бонус за купонджиите.
Резервирайте места на телефон 0898579999.
Екипът на Power FM ще отрази абсолютно на живо откриването на клуба и подготвените грандиозни партита на 31.05 и 2.06.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация