Предна В момента Следва
TOPIC & A7S WHY DO YOU LIE TO ME (FEAT. LIL BABY)

Showbiz

,,Dance Center Mania” подготвя яки купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

,,Dance Center Mania” подготвя яки купони за абитуриентите на Слънчев Бряг

 Легендарният денс клуб „Мания” в к.к. Слънчев Бряг ще посрещне абитуриенти и абсолвенти от цялата страна по време на баловете от 16 до 30 май. В клуба ще звучи музика, която ще задоволи всички вкусове, като всеки посетител ще намери своето място в трите зали.
Заведението гарантира на празнуващите яко денс парти, подкрепено с всички стилове музика и хитовете, които ще ги изтощят от танци.
От 23-ти до 29-ти май на Първия етаж на Dance Center Mania са подготвени Black Prom Party с най-големите R&B, Hip Hop и БГ хитове, заредени в микса на DJ Pokera. Клиентите ще влизат безплатно там.
На втория етаж e залата, която ще събере всички фенове на електронната музика. Зад пулта ще застанат топ DJ-те на България: DJ Diass, DJ Andrez, DJ Double D, сексапилната DJ MiSS Party и DJ Doncho, а резидент на клуба е DJ K.I.K.O.
Третият етаж на Dance Center Mania е превърнат в царството на поп фолк музиката, където празнуващите , ще получат ударна доза поп фолк от DJ Teddy Georgo и DJ Svetlio I.T.

 
Входна такса от 10 лева осигурява безпрепятствен достъп и до двете зали без задължителна консумация и е специален бонус за купонджиите.
Резервирайте места на телефон 0898579999.
Екипът на Power FM ще отрази абсолютно на живо откриването на клуба и подготвените грандиозни партита на 31.05 и 2.06.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация