Showbiz

Dance Center Mania - парти маратон

Dance Center Mania - парти маратон

Изключителен парти маратон с разнообразни изпълнители се заформя в през уикенда в Dance Center Mania в Слънчев бряг. Мениджмънта на клуба отново се е постарал да привлече популярни световни изпълнители и най-доброто от българската музикална сцена. 

Начало на маратона ще сложат добре познатите на техно феновете имена на DJ-ите Andrez и Double D и тяхното We Are Not Angels. Като едни от ветераните зад пултовете на Dance Center Mania те привличат многобройна публика при всяко от своите участия. Участията им са едни от най-посещаваните събития в клубове в цялата страна. Andrez и Double D ще забият в петък, 18 юли.

 

Както обикновено събота е денят запазен за полуярните световни имена, а специален гост ще е британският DJ и продуцент Paolo Mojo. Той гостува в България като част от небезизвестният летен тур на лейбъла 303lovers.

Наречен от самият Pete Tong „един от най-горещите продуценти за последните години“, и единственият външен артист, който е издал музика за лейбъла на Eric Prydz “Pryda”, Mojo е обиколил почти целия свят и е оставил следа в сърцата на свойте многобройни фенове. Сам успява да спечели глобална база от последователи и почитатели на неговата музика и стил, благодарение на забързаният си график от участия. „Womb“ в Токио, „Ministry of Sound“ Лондон, „Avalon“ Лос Анджелис, „Warung Beach“ Бразилия, „Wonderland“ Ibiza, „Chinese Laundry“ Сидни и „Zouk“ в Сингапур са само част от клубовете, в които Mojo изгражда името си.
Всичко това е постигнато с дискография от най-високо ниво. Песента на Paolo Mojo „1983“, издаден за лейбъла на Eric Prydz „Pryda“ се превръща в истинска клубна класика. Списъкът с лейбъли , за които издава музиката си е широк и разнообразен – лейбъла на Fat Boy Slim - „Skint“, Noir, Armada, Toolroom, 303lovers, Ministry Of Sound Saved, NRK, Cr2, Renaissance, Great Stuff, Positiva, EQ Recordings, Factomania, Little Mountain, Nervous, Ego Records и много други.

Съпорт DJ на партито на 19 юли в Dance Center Mania ще бъде Dj Diass. Вече доказал се като един от най-талантливите млади продуценти на България, издавайки музиката си за лейбъли като Loulou Records, Hotfingers Recordings, Groove On и други, Diass ще се включи с opening & closing DJ Set.
 

Билетите за 18-ти и 19-ти юли вече са пуснати в продажба и можете да се сдобиете с тях единствено в мрежата на www.ticketlogic.bg или да си закупите на място в Dance Center Mania.

Ако имате наистина основателна причина и не можете да присъствате на събитието в събота, но същевременно искате да се насладите на качествен бийт можете да го направите на честотите на Power FM. Излъчваме на живо партито с Paolo Mojo в събота, от 0:00 до 2:00ч. 

Като официален медиен партньор на всички събития в Dance Center Mania радио Power FM ще награди четирима от своите слушатели с билет за партито на Paolo Mojo. Единственото, което трябва да направите е да дадете отговор на елементарен въпрос публикуван в нашето мобилно приложение или в плеъра на сайта, като се регистрирате с личния си Facebook профил. Наградите ще бъдат изтеглени в четвъртък, в 11ч в сутрешното предаване Prime Time с Милен.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация