Предна В момента Следва
SALIF KEITA MADAN (EXOTIC DISCO MIX BY MARTIN SOLVEIG)

Showbiz

Cacao Beach Club посреща NAKADIA

Cacao Beach Club посреща NAKADIA

Cacao Beach Club има ново предложение за теб. На 9 юли (събота) клубът ще посрещне една от най-обичаните жени на световната електронна сцена – NAKADIA. Заедно с нея зад пулта ще застанат и двама от най-успешните български диджеи – Vesselin и Shoto.

 

NAKADIA е момиче, което идва от Тайланд и се превръща в световна звезда. Тя израства в един свят с почти нулеви възможности за реализация. През 2002 г. обаче, посещава парти в Германия, което завинаги я променя. През 2014 г. тайландския DJane вече е намерила себе си в стилове като дийп хаус, тек хаус и техно.  Днес NAKADIA сама доказва, че качественият звук и искрената любов към музиката са най-важните фактори за успех.

 

Заедно с NAKADIA в събота ще чуем и Vesselin – едно емблематично име за българската електронна сцена. Той е един от малкото български диджеи, предизвикали фурор в меката на електронната музика – клуб El Divino, Ибиса.

 

Всеки, който е бил в компанията на Shoto, знае какво място заема музиката в живота му. Занимава се с това от 10 годишен и преминава през своите върхове и спадове, а накрая постига  и голямата си мечта – създадава Dance Club Mania, Слънчев Бряг.

 

 *Билети за партито могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на EVENTIM и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация