Предна В момента Следва
SOPHIE AND THE GIANTS PARADISE

Showbiz

Cacao Beach Club посреща NAKADIA

Cacao Beach Club посреща NAKADIA

Cacao Beach Club има ново предложение за теб. На 9 юли (събота) клубът ще посрещне една от най-обичаните жени на световната електронна сцена – NAKADIA. Заедно с нея зад пулта ще застанат и двама от най-успешните български диджеи – Vesselin и Shoto.

 

NAKADIA е момиче, което идва от Тайланд и се превръща в световна звезда. Тя израства в един свят с почти нулеви възможности за реализация. През 2002 г. обаче, посещава парти в Германия, което завинаги я променя. През 2014 г. тайландския DJane вече е намерила себе си в стилове като дийп хаус, тек хаус и техно.  Днес NAKADIA сама доказва, че качественият звук и искрената любов към музиката са най-важните фактори за успех.

 

Заедно с NAKADIA в събота ще чуем и Vesselin – едно емблематично име за българската електронна сцена. Той е един от малкото български диджеи, предизвикали фурор в меката на електронната музика – клуб El Divino, Ибиса.

 

Всеки, който е бил в компанията на Shoto, знае какво място заема музиката в живота му. Занимава се с това от 10 годишен и преминава през своите върхове и спадове, а накрая постига  и голямата си мечта – създадава Dance Club Mania, Слънчев Бряг.

 

 *Билети за партито могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на EVENTIM и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация