Предна В момента Следва
SPICE GO DOWN DEH (FEAT. SHAGGY AND SEAN PAUL)

Showbiz

Cacao Beach Club посреща NAKADIA

Cacao Beach Club посреща NAKADIA

Cacao Beach Club има ново предложение за теб. На 9 юли (събота) клубът ще посрещне една от най-обичаните жени на световната електронна сцена – NAKADIA. Заедно с нея зад пулта ще застанат и двама от най-успешните български диджеи – Vesselin и Shoto.

 

NAKADIA е момиче, което идва от Тайланд и се превръща в световна звезда. Тя израства в един свят с почти нулеви възможности за реализация. През 2002 г. обаче, посещава парти в Германия, което завинаги я променя. През 2014 г. тайландския DJane вече е намерила себе си в стилове като дийп хаус, тек хаус и техно.  Днес NAKADIA сама доказва, че качественият звук и искрената любов към музиката са най-важните фактори за успех.

 

Заедно с NAKADIA в събота ще чуем и Vesselin – едно емблематично име за българската електронна сцена. Той е един от малкото български диджеи, предизвикали фурор в меката на електронната музика – клуб El Divino, Ибиса.

 

Всеки, който е бил в компанията на Shoto, знае какво място заема музиката в живота му. Занимава се с това от 10 годишен и преминава през своите върхове и спадове, а накрая постига  и голямата си мечта – създадава Dance Club Mania, Слънчев Бряг.

 

 *Билети за партито могат да бъдат закупени на цена от 15 лв. в мрежата на EVENTIM и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация