Предна В момента Следва
TAYLOR SWIFT ANTI-HERO (DANCE REMIX)

Showbiz

C-BLOCK пристигат в Бургас

C-BLOCK пристигат в Бургас
Немската хип-хоп и евроденс формация C-BLOCK пристига в България в края на април, за да изпълни на живо най-големите си хитове, които вече 20 години не напускат радиоефира и денс клубовете. C-Block, които се свързват с емблематичните „So Strung Out”, “Time Is Tickin’ Away”, “Keep Movin’” и “Summertime”, идват в състав Robert Peal (Робърт Пийл) и Jeanine Love (Жанин Лав) и ще стартират от Пловдив на 24.04., клуб „Планет“.
  
На 25.04.15 г. музикантите ще се превърнат в подарък както за феновете, така и за рожденика - Burgas Plaza Mall, който навършва 6 години. По този повод в търговския център ще има безплатен вход за всички, а купонът ще се съчетае със сладка почерпка, томбола с над 300 награди за публиката и много други изненади и игри. Част от празника ще бъде и певицата Михаела Филева, която ще зарадва почитателите си с хитовете „Приливи и отливи“, „Едно на ум“, „Опасно близки“ и др. Началният час на празничния концерт е 20:00ч., а мястото е паркинга на Мол Бургас Плаза.


Веднага след изпълнението си в Бургас, неуморимите C-Block ще се насочат към Варна, където е следващият им гиг. Същата вечер ще разтърсят из основи варненския клуб „Планет“. Турнето се организира от Select Music Media.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация