Предна В момента Следва
REMA CALM DOWN (CLUB REMIX)

Showbiz

БУТИКОВ КОНЦЕРТ НА 17 ЮЛИ ЩЕ ПОДНЕСАТ GHENT UNIVERSITY CHOIR И ВОКАЛЕН АНСАМБЪЛ „ФОРТИСИМО“ ВЪВ ФЛОРАТА

БУТИКОВ КОНЦЕРТ НА 17 ЮЛИ ЩЕ ПОДНЕСАТ GHENT UNIVERSITY CHOIR И ВОКАЛЕН АНСАМБЪЛ „ФОРТИСИМО“ ВЪВ ФЛОРАТА

Бутиков концерт с фолклорна, класическа и поп музика ще поднесат на бургаската публика невероятните изпълнители от Ghent University Choir и Вокален ансамбъл „Фортисимо“ на 17 юли от 19.30 часа  пред Експозиционен център "Флора".
За първи път бургаската публика ще има възможността да се наслади на музиката на Ghent University Choir. Белгийският хор е основан от 60 студенти с различни специалности, обучаващи се в Университета в Гент. В репертоара им са включени обичани произведения от романтизма до съвременната поп музика. През годините те успешно са взимали участие в много академични събития и университетски конгреси, като ярко се отличават концертите им във Венеция, Италия и Ню Йорк, САЩ. Съставът е дирижиран от Йорис Дердер.

В концерта ще вземе участие и обичаният бургаски вокален ансамбъл „Фортисимо“. Те са трикратни световни шампиони от Световните хорови Игри през 2018 и 2021. Наскоро те се завърнаха от Полша, където спечелиха Гран При на Международен хоров конкурс в Краков. Диригент на „Фортисимо“ е Милена Добрева.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация