Предна В момента Следва
MADISON MARS NEW VIBE WHO DIS (FEAT. LITTLE LEAGUE) *

Showbiz

Бургас Рън раздвижва града за втора поредна година

Бургас Рън раздвижва града за втора поредна година

 

 

В Европейската седмица на мобилността първият за страната ни бегачески фестивал Бургас Рън отново ще представи чрез редица дейности движението в различните му проявления и форми.

На 22-ри септември зоната около Пантеона в Бургас ще се превърне в притегателна точка за всички, които желаят да научат малко повече за алтернативното предвиждане чрез открити тренировки, форумна част с лекции и разнообразни занимания. Любителите на уличното изкуство, на йога, скейт, ролери и брейк танците също ще открият своето място на събитието.

Разбира се, още помним колко усмивки и радост предизвика бягането за деца и родители с бебешки колички, затова в програмата на Бургас Рън отново ще присъства тематичното детско бягане, както и 5-километрова дистанция. В рамките на една обиколка ще можете да разгледате някои от най-емблематичните места в града, като бягането стартира от Пантеона и преминава през пл. Св.Св. Кирил и Методий, жп гарата, Морското казино, Експо център Флора и отново завършва на Пантеона.

Тази година входът за събитието отново е свободен. Бургас Рън се осъществява благодарение и с подкрепата на Община Бургас.

Стотици вече застанаха на старта през 2018 г. Не пропускайте възможността да се включите в своеобразния празник на движението – Бургас Рън 2019.

Може да се регистрирате за бяганията от тук:

Родители с бебешки колички и деца - forms.gle/pnbrH9vs8H7HPp9dA

5-километрова обиколка, минаваща през забележителностите на Бургас - forms.gle/EL3wiKkPTUfhp8X97

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/491677518278267/

 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация