Предна В момента Следва
LP ONE LAST TIME (DJ PANTELIS REMIX)

Showbiz

Бургас Плаза е първият мол, поставящ фокус върху грамотността

 Бургас Плаза е първият мол, поставящ фокус върху грамотността
На 14.11 Бургас Плаза Мол, РИО - Бургас и Община Бургас , с медийната подкрепа на Power FM стартираха инициативата : ''Имало едно време'' . Конкурсът има за цел да насърчи творческия потенциал на учениците, като по този начин се стреми да допринесе за спад на статистиките за ниския праг на грамотност сред подрастващите. Идеята е децата да сътворят разкази, които да започват с „Имало едно време“, които да не надвишават 2 страници обем. Инициативата има продължителност 1 месец и ще приключи на 14 декември, а победителите (3-ма на брой) ще бъдат обявени по време на коледния концерт в Мол Бургас Плаза.


 Всички желаещи да участват биха могли да изпращат разказите си  по един от следните три начина:
- на e-mail: imaloednovreme@burgasplaza.bg
- на адрес: гр. Бургас, ул. Транспортна, за мениджмънта на Мол Бургас Плаза.
- на Бюро Информация в Мол Бургас Плаза всеки ден до 14.12.2014г. между 10:00 ч. и 21:00 ч.


След посочения срок, компетентно жури, в състав Стеляна Йонкова - учител по БЕЛ, Венеана Мърмъровата – маркетинг мениджър на Бургас Плаза и Красимир Калудов, ще разгледа всяка приказка. Трите най-оригинални предложения ще бъдат обявени на 28 декември по време на голям концерт по повод Коледа. Отличените приказки ще получат награди, предоставени от Ориндж Център. Седмица след края на конкурса приказките ще бъдат публкиувани на страниците на медийните партньори на инициативата. 


Кампанията има и втора част, която включва автентична книга, в която всеки посетител на търговския център ще може да сподели цитат от любима книга. На по-късен етап книгата ще има своя тур в няколко училища, за да поощри четенето сред подрастващите.
Повече информация и пълните условия на кампанията тук:
http://www.burgasplaza.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5/ Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация