Предна В момента Следва
BLACK EYED PEAS I GOTTA FEELING

Showbiz

Бургас отбелязва европейската седмица на мобилността

Бургас отбелязва европейската седмица на мобилността

Община Бургас организира поредица от събития, с които ще бъде отбелязана Европейската седмица на мобилността. Тази година тя ще се проведе под мотото „Придвижвайте се устойчиво. Бъдете здрави!“.

По този повод на 17 септември, от 18:30 ч., в Експозиционен център „Флора“ Бургас Деница Кючукова – актриса и стендъп изпълнител, ще ни усмихне с шеги и един нестандартен прочит на теми, свързани с отговорното и безопасно придвижване. Събитието ще продължи с „Въййй викторина“ и награди за участниците в атрактивната отборна надпревара.

Във връзка с епидемичната обстановка, събитието ще се проведе с контролиран достъп, но вие можете да направите своята предварителна регистрация тук: https://forms.gle/MrHV6BXDQFVAULFfA.

Европейската седмица на мобилността е инициатива, чрез която различни градове на континента насърчават устойчивата градска мобилност, водеща до по-чист въздух, по-тиха и спокойна градска среда, по-малко произшествия на пътя и по-добро здраве на гражданите.

За повече информация, моля, последвайте линка: www.mobilityweek.eu.

Седмицата на мобилността в Бургас стартира на 12 септември с фестивала „Бургас рън“ и ще завърши на 18 септември от 09:00 ч. на Пантеона с традиционния за града ни крос - 5км.Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация