Предна В момента Следва
MAHMUT ORHAN GAME OF THRONES

Showbiz

BLACK POWER - новото хип-хоп предаване с DJ Mikey Flex

BLACK POWER - новото хип-хоп предаване с DJ Mikey Flex

Тази събота, точно в 22:00 ще бъде пилотното излъчване на новото музикално предаване за хип-хоп и R'n'B музика BLACK POWER! Негов водещ и микс-мастър ще бъде DJ Mikey Flex

BLACK POWER ще бъде предаване за отбрана хип-хоп музика - доказани хитове от вчера и днес, нови релийзи и old school парчета. Предаването стартира с 30 минутно пилотно издание и ще се излъчва всяка събота в 22:00ч, с повторение във вторник по същото време. Излъченото прeдаване DJ MIkey Flex ще качва и в своя личен MixCloud акаунт, за който ще намериш линк по-долу.

Надяваме се, че BLACK POWER бързо ще намери своите фенове, които да се настройват редовно на нашите честоти, както и онлайн!


Майки Флекс е интернационален хип-хоп и  R'n'B DJ работил с много имена из цяла Европа ! Пускал e по водещи клубове в Англия, Гърция, Кипър и България !

Майки Флекс заминава за Кипър на 22г с желанието да се развива като DJ в чужбина! 10 години по късно той се завръща в България и набира скорост с участия в едни от най-актуалните клубове в цялата страна. Микстейповете му в Mixcloud влизат в световния топ 50 Global Chart, а в Българската класация той се изкачва до 1-во място в класациите Хип-Хоп/RnB.

В момента той развива своя Youtube канал FlexZone TV с насоченост към професионални DJ-и, прави много микстейпове за различни заведения както и пътува из цялата страна по участия .

Можете да го следите във:

Facebook: https://www.facebook.com/TheFlexZoneTv/

Instagram: https://www.instagram.com/mikeyflex

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC96rOrfqCnqoh54DdIADDxQ

MixCloud: https://www.mixcloud.com/dj-mikey-flex/Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация