Предна В момента Следва
IMANY YOU WILL NEVER KNOW

Showbiz

Биографията на Арни излиза и у нас

Биографията на Арни излиза и у нас

Автобиографията на Арнолд Шварценегер ще бъде издадена и на български език през октомври.
Дни след пристигането на холивудската легенда в България за снимките на "Непобедимите" 3 стана ясно, че следващия месец излиза сензационната автобиография на Шварценегер - "Зов за завръщане".
Българското издателство е отправило специална молба към Арнолд Шварценегер да напише кратко обръщение към българските си почитатели. Какво ще пожелае той на родните фенове, какво разказва за личния си живот, за политиката, бизнеса и многото роли, ще може да се прочете в неговата вдъхновяваща история.
Роден в години на глад и лишения в малко австрийско градче, като момче Арнолд мечтае да отиде в Америка и да стане кинозвезда. На 21 години вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света. На 31 години има не само диплома по бизнес, но и управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг.
На 41 години Арнолд Шварценегер е не само една от най-популярните кинозвезди в света, но и обещаваща нова фигура в Републиканската партия. 36 години след пристигането си в Америка става губернатор на Калифорния - седмата по големина икономика в света. Той управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и
реформи в изборния кодекс.
В "Зов за завръщане" Арнолд Шварценегер за пръв път разказва толкова искрено за живота си.Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация