Предна В момента Следва
TINIE TEMPAH WHOPA (FEAT. SOFIA REYES & FARINA)

Showbiz

Бегаческият фест Бургас Рън се завръща на 13-ти септември

Бегаческият фест Бургас Рън се завръща на 13-ти септември

Първият бегачески фестивал в страната Бургас Рън отново се завръща - на 13-ти септември с нова локация - сцената зад х-л “Приморец” в Морската градина.

Третото издание на фестивала ще протече под надслов “Бургас Рън 2 ½ - Бургазлии сигурно са полудели”. Защо ли? Защото 2020-та е една по-различна година за всички, но организаторите гарантират, че това няма да попречи на забавленията и доброто настроение.

Бургас Рън 2 ½ ще бъде част от Европейската седмица на мобилността и през тази година.

Какво може да очаквате в деня на събитието? Много движение с основен елемент бягане на две дистанции (5 и 10 км), както и превърналото се в традиционно и много атрактивно бягане за деца и родители с бебешки колички.

Всички трасета са изцяло в зоната на Морската градина, а подробно описание ще бъде обявено на страницата на Бургас Рън във Фейсбук, както и в събитието.

Ако имате желание да бягате, можете да се регистрирате оттук:

 

Освен в бягането, ще имате възможност да участвате в различни спортни активности, организирани от СК “Фар” и  Студио “София”. Очаква се на събитието да има много изненади и специална томбола за най-малките участници, затова не пропускайте третото издание на Бургас Рън!

Бургас Рън 2 1/2 ще подкрепи благотворителната кампания за подпомагане на лечението на Христина Начева Подай ръка - сбъдни мечта, като всеки желаещ да помогне на Хриси, ще може да се включи със сума по свой избор.

Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас, а входът е свободен. Радио Power FM е официален медиен партньор на събитието и смел участник в бегаческите дисциплини.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация