Предна В момента Следва
POWER MINI MIX - MASH UP 03

Showbiz

Бар Нептун- хубава музика и настроение на 22.11

Бар Нептун- хубава музика и настроение на 22.11

Уютна атмосфера, хубава музика, питие и приятели! Какво повече му трябва на човек! На 22.11 в Бар Нептун гостуват Благовест от група Атлас и Таня Димитрова, която е финалист в X-Factor. 


Група Атлас е създадена през 1985 г. като трио от Пепи Писарски, Бойко Трифонов и Силвия Райновска, изпълнявайки кънтри музика. Много скоро след това към тях се присъединяват Румен Александров и Енил Енчев. След това "Атлас" се ориентира към актуалния по това време "ню уейв". От тогава са едни от най-големите й хитове и до днес - "Есен", "Песен за истината", "Лунапарк". Началото на 90-те години са и най-успешни за "Атлас". Вокалът Бойко напуска и се отдава на кънтри музиката, заменен е от Дони, а като пианист постъпва Петър Попов от Нова Генерация. Скоро след това Митко Воев и Пепи Попов създават една от най-хубавите български песни "Кукла". От 2001 г. вокал на Атлас е Благовест Зерлиев, а останалата част от групата е изцяло подновена. С новия си певец през 2004 г. издават албума "Есенни цветя", в който е направена нова версия на песента "Играта свърши".


Още с излизането си на сцената на в X-Factor атрактивна Таня Димитрова едновременно провокира с външния си вид и спечели публиката с изпълнението си. Тя е на 21 години от гр. Бургас и се занимава с музика от малка. Учила е „Връзки с обществеността”, но прекъсва, за да може да се посвети на музиката. В момента приятелят й също е музикант.
 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация