Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Атрактивно снежно вело състезание в събота в Пампорово

Атрактивно снежно вело състезание в събота в Пампорово

Тази събота Пампорово ще бъде домакин уникалното зимно вело състезание “Winter Bike Duel” 2019, което ще се проведе за девета поредна година и ще предизвиква десетки колоездачи от всички краища на България и съседните страни.

Събитието ще се проведе на 23-ти февруари по ски писта номер 7 в курорта с финал при Туристически център Пампорово. В момента се изгражда  състезателното трасе, което ще бъде с дължина малко над 1 км и ще включва няколко скока, виражи и други интересни елементи.  

По традиция състезанието се провежда в дуел формат с пряка елиминация, което го прави още по-интересно, а развръзката непредвидима до последния момент. В надпреварата ще се включат някои от най-добрите родни колоездачи, а гостите на курорта ще могат свободно да наблюдават зрелищните им спускания. 

Състезанието се провежда на три основни етапа: тренировки до 11:30, в 12:00 квалификации– индивидуални спускания за време за определяне на стартовите двойки, а в 13:00 ще бъдат финалите. Всеки, който иска да бъде част  от събитието и да пробва уменията си, все още може да се запише за участие или просто да бъде част от публиката. 

След състезанието в ReStart Зона 82 на плац Студенец, ще се проведе и специално “Apre Bike“ парти, където победителите и останалите участници в състезанието ще отпразнуват символичното начало на колоездачния сезон в Пампорово. 

Събитието се провежда с подкрепата на Пампорово АД,  Ред Бул България, Община Чепеларе, хотел Перелик, Зона 82 и др. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация