Предна В момента Следва

Showbiz

„Артистини” в Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”

„Артистини” в Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”

Тази вечер Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” отваря врати за  петото издание  на „Артистини”.  Проектът стартира в началото на учебната година  и в него участват най-малките артисти на училището – децата от предучилищна група и тези от 1 до 4 клас.

Този път учениците и техните преподаватели, чрез музиката и словото ще съберат красотата на България на едно място и ще  разкажат на зрителите за нея. В сценичната реализация са  намерили място едни от най-силните стихове посветени на Родината, създадени от най-добрите български поети от различни поколения.

В програмата са включени и музикални произведения на композиторите Мария Палиева, Красимир Милетков, Добри Христов, Парашкев Хаджиев, Андрей Стоянов и др. На сцената ще излезе и Детски хор при училището по изкуства с диригент Тодорка Бинева.

Концертът „Моята България” се осъществява в рамките на проект „Артистини”, този четвъртък – 30 март от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободенPower TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация