Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

АРТ БАЗАРА ПО „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ” ЩЕ ВИ ОЧАКВА НА 3 МАРТ

АРТ БАЗАРА ПО „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ” ЩЕ ВИ ОЧАКВА НА 3 МАРТ

В празничния 3 март, от 10.00  до 17.00 часа, бургазлии ще могат да посетят  Арт базара на ул.”Алеко Константинов”. Инициативата се реализира от Община Бургас с партньорството на Регионална занаятчийска камара - Бургас.

На място ще можете да избирате между красиви авторски изделия – произведения на изкуството, сувенири, плетиво, дървени тефтери, пакетирани храни, кукли от плат, кожени изделия и бижута. Консултации за продуктите и насоки ще може да получите директно от творците Донка Герджикова, Светлана Стоянова, Мария Димитрова, Михаела Михнева, Красимир Щерев, Роси Чобанова, Римяна Йорданова. На място ще има и представители на ОП Туризъм - „Морски знаци” и студенти от Филиала на Художествената академия.

От 11.00 часа ще започне празничен концерт с участието на вокална формация „Морски песъчинки” с ръководител Милена Добрева, народен хор „Трепетлика”, с ръководител Пепа Запрянова. Читалище ,,Ереван 2022" ще представи  детската си вокална група, както и старшият танцов състав ,,Нур".Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация