Предна В момента Следва
JAX JONES BREATHE (FEAT. INA WROLDSEN)

Showbiz

Ариана Гранде - Бог е Жена

Ариана Гранде - Бог е Жена


​След всички слухове за края на почти двегодишната й връзка с  ррапъра Mac Miller, подновяването й, а после и гоежа й с американски астьор Pete Davidson (по-малко от два месеца по-късно), Ariana Grande вероятно вече иска пак отново дапокаже музикалните си заложби, при това си и ма и довод: завръща се с нов сингъл с крадноречиво заглавие.

“God Is A Woman” („Бог е жена”) звучи почти като деликатна критика към всички гореспоменати клюки, а Ариана наистина демонстрира колко стойностна певица е в тази нежна песен идеално пасваща в стила й въплътена в последния припев и с вокали със силно изразено вибрато през време на целите три минути.

За момента можеш да се насладиш на релаксиращото парче съпроводено с видео с текст, в което думите излизат от фон с астрономически мотиви, вселена пълна със звезди. Видеото завършва с артистичен фотосс на профила на Ариана, който пресъздава обложката на песента.

 Публикувана вече в профилите й в социалните мрежи, това представлява чувствена снимка, на която се вижда тя покрита само с лилав, бял и син грим за тяло. Розовите отенъци е косата хваната на опашка представляват, а за 25-годишната певица това е репрезентация на овластяването на жените. За новия хит тя коментира следното „Вселената е вътре в нас”.

“God Is A Woman” е третия издаден сингъл от предстоящия й нов четвърти студиен албум след “No Tears Left To Cry” и  “R.E.M“. Sweetener се очаква да се появи на 17-ти август.

Чуй сингъла тук.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация