Предна В момента Следва
ZIVERT BESTSELLER (FEAT. MAX BARSKIH)

Showbiz

Алекс Крумова пусна дебютния си сингъл "Случайни в дъжда"

Алекс Крумова пусна дебютния си сингъл "Случайни в дъжда"

Младата изпълнителка Алекс Крумова пусна дебютния си сингъл „Случайни в дъжда”. За нея записът на това парче се случва случайно като името на самото парче. Дебютът е емоционален, защото дълго време изпълнителката очаква моментът, когато ще се почувства наистина готова да застане пред микрофона и камерите официално.

Авторската музика на Петър Алексиев и текстът на Йоана Мирчева разказват за неслучайните срещи, които ни променят завинаги. В парчето топлия глас на Алекс е съпроводен от модерни електронни бийтове, синтове и етно мотив на кавал.

За да допълни настроението, видеоклипът на режисьора Цветомир Матев показва няколко истории, заредени с любовното електричество на летните бури. Над 10 кубика вода се изливат в студиото, в което са снимани няколко съвсем реални двойки. Сюжетите между тях обаче са показани от края към началото - онази пресечна точка във времето и пространството, в която съдбата се преобръща.

 

Алекс Крумова пее за удоволствие от малка, но едва в последната си година в гимназията се престрашава да се появи пред публика на няколко конкурса. Оказва се, че и публиката, и журито оценяват таланта й и от всеки форум си тръгва с награда. Така решава да направи и дебютната си песен, а в момента със същия екип вече работи и по втория си сингъл и  ние, публиката, сме много доволни от това. Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация