Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Актьорът Христо Шопов стартира националното си турне от Бургас

Актьорът Христо Шопов стартира националното си турне от Бургас

След 15 години отсъствие от театралната сцена, Христо Шопов ще стартира на 4 април националното си турне от Бургас с главната роля в две постановки - "Човек от земята" и "Догодина по същото време". Началото е в 19.30 часа, а мястото - залата на НХК.

В "Човек от Земята" участват още екипът на Театър ,,Възраждане" - Роберт Янакиев, Георги Златарев, Мариана Жикич, Даниел Цочев, Ивет Радулова, Яна Кузова, Христо Ботев.

"Човек от Земята"- разказ за един сън, в който се преплитат спомени от 14 000 години. Авторът - американският писател и сценарист Джеръми Биксби, познат от "Стар Трек" и "Зоната на здрача" умело успява да вмъкне в сюжета ключови теми, свързани с история, философия, антропология, биология и квантова физика. В този еклектичен спектакъл, Христо Шопов се превъплъщава в университетския професор Джон Олдман и поднася една забележителна драматургия, заедно с колегите си.

Към гастрола ще бъде включен и най-новият проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля - "Догодина по същото време", продуцент Владислав Каламфилов.

Христо Шопов е познат на българските зрители най-вече със забележителните си роли в киното и незабравимите български филми "Вчера", "Маргарит и Маргарита", "Любовното лято на един льохман", "Love.net" и др., а на световната публика с ролята на Пилат Понтийски в екранизацията на Мел Гибсън "Страстите Христови".

След Бургас, националното турне продължава на 5 април - Варна, 6 април - Добрич и през цялата 2016 г. През май домакини ще бъдат Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе и др.

Билети за гостуването на Христо Шопов в Бургас може да намерите в мрежата на ЕVENTIM.bg и на касите: Дом НХК и Драматичен театър-Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация