Предна В момента Следва
BRUNO MARS FINESSE (FEAT. CARDI B)

Showbiz

Академия „Никола Тесла“ за деца от цяла България и цял свят

Академия „Никола Тесла“ за деца от цяла България и цял свят

Доброто бъдеще за децата ни, често зависи от правилните решения днес. Децата с лекота използват технологиите. Те са магия за забавление, комуникация или средство за писане на домашни и презентации.

Но как работи технологичната магия?

Как се създават нови магии?

Точно на това могат да ги научат в Академия „Никола Тесла”. Представяме ви нашите партньори, който ще ви покажат образованието – такова, каквото трябва да бъде. Академията предлага различни обучения за деца: програмиране С++ нива на езикова подготовка (А1, А2, B1, B2, С1++), състезателна информатика, изследователска лаборатория, летни школи по физика, летни школи по програмиране и др. Можете да изберете за вашите деца Академия „Никола Тесла” за програмиране след училище или в събота. Възможността за обучения, която предлагат е онлайн по целия свят и на място в София и Варна.

Академия "Никола Тесла"  кани всички деца, които говорят български език, независимо къде по света се намират, да се включат в школи по програмиране през тази учебна година.

Преподавателите работят на живо на място в София и във Варна или в специални групи в Discord. В една група могат да се запишат не повече от шест участника.

Школите са подходящи за ученици от III до X клас. Трябва да разполагат с някакъв компютър или лаптоп (с Windows) и добра интернет връзка.

Обучението през учебната година се провежда един път в седмицата за два часа и половина и е съобразено с организацията на учебния процес в училище и часовите зони. Занимания се провеждат преди обяд, в ранния следобед и вечер.

Децата и младежите от гр. София и гр. Варна могат да изберат дали да се включат дистанционно в групите в Discord или да посещават школите на място  – в залите на Академия „Никола Тесла“.

Избетере правилното решение за вашите деца!

Онлайн курсове: https://ant.bg/?page_id=1361
София: https://ant.bg/?page_id=1388
Варна: https://ant.bg/?page_id=1407  

Телефон за повече информация: 0888955097 Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация