Предна В момента Следва
SONIQUE IT FEELS SO GOOD
ON AIR 01:00 - 06:55
Power Hour Програмата

Showbiz

Addicted To Music с DJ Silver Ivanov стартира по Power FM тази събота

Addicted To Music с DJ Silver Ivanov стартира по Power FM тази събота

Лятото чука на вратата на офиса ти с обещания за страхотни партита и качествена музика. Точно с това ще те подготвим и ние от радио Power FM. В 21ч, тази събота, в нашия ефир ще стартира предаването Addicted To Music на DJ Silver Ivanov. Предаването за модерна хаус музика е едно от най-популярните в страната, като през 2010 и 2011 година е отличено с приз "Най-добро DJ радио шоу на България". 

Silver Ivanov започва своята професионална кариера през 1998. Той пуска музика във всички значими български клубове, а като резидент на клуб YALTA е бил на една сцена с имена като Swedish house mafia, Roger Sanchez, Mark Knight, Andy Cato, The Shapeshifters, Nina Kraviz, Lee Foss, Victor Calderon, Robbie Rivera, Sandy Rivera и др. 

Това лято Silver Ivanov ще бъде резидент на култовия beach bar HEDON, на плаж Хармани в Созопол. Можете да го чуете още на самото откриване, следващата събота, заедно с Николай Попов и инструменталния акомпанимент на Динко Петров - саксофон и Денис Гоев на трумпет.

Addicted To Music радио шоу с DJ Silver Ivanov ще бъде на честотата на Power FM - Бургас всяка събота през лятото, стартирайки от 9 юни, от 21:00ч.

Насладете му се!


 Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация